Αγγλία

Το πρόγραμμα της Premier League

Κόντρα στη Σουόνσι θα ξεκινήσει η προσπάθεια της Τσέλσι να υπερασπιστεί το πρωτάθλημα που κατέκτησε πριν από λίγο καιρό, ενώ το ντέρμπι της πρεμιέρας στην Αγγλία είναι το Μαν. Γιουνάιτεντ-Τότεναμ.

Το σαββατοκύριακο 8-9 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της επόμενης Premier League, καθώς ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για το πρωτάθλημα της σεζόν 2015/16.

Η Τσέλσι θα ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου της με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Σουόνσι, η δευτεραθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γουέστ Μπρομ και η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ».

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ, η Λίβερπουλ θα παίξει στη Στόουκ Σίτι και η Νιούκαστλ θα αναμετρηθεί με τη Σάουθάμπτον. Οι νεοφώτιστες Μπόρνμουθ, Γουότφορντ και Νόριτς παίζουν με τις Άστον Βίλα, Έβερτον και Κρίσταλ Πάλας, αντίστοιχα.

Τη 2η αγωνιστική το Σίτι-Τσέλσι, την 3η Άρσεναλ-Λίβερπουλ, την 5η Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, την 6η Τσέλσι-Άρσεναλ, την 8η Έβερτον-Λίβερπουλ, τη 10η Γιουνάιτεντ-Σίτι.

Δείτε το πρόγραμμα της πρεμιέρας

inner

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x