Stoiximan Super League

Η προφητική ομιλία του Ουζουνίδη για τη διαιτησία του Κύζα!

Όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στην εκπομπή «Ρεπόρτερ» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής του Παναθηναϊκού προσπάθησε με την ομιλία του πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ να προετοιμάσει τους παίκτες του.

Να προετοιμάσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του Κύζα προσπάθησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με την ομιλία του πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης ο προπονητής του τριφυλλιού επέστησε την προσοχή των παικτών του στην αντιμετώπιση που θα τύχουν από τον διαιτητή της αναμέτρησης ζητώντας τους να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και ανεπηρέαστοι.

«Παιδιά σήμερα θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ εχθρική διαιτησία. Μια διαιτησία που εσείς ίσως να μην την έχετε ξανανιώσει τελευταία. Πρέπει να το βγάλετε τελείως από το μυαλό σας. Τελείως... Σαν να μην υπάρχει. Εμείς για τον διαιτητή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν πρέπει να σας αποσυντονίσει. Δεν πρέπει να σας αποπροσανατολίσει. Δεν πρέπει να εκνευριστείτε. Δεν πρέπει να αντιδράσετε στις κλωτσιές που θα φάτε», ανέφερε –μεταξύ άλλων- στα αποδυτήρια.

Μάλιστα απευθυνόμενος στον Μάρκους Μπεργκ του ανέφερε... «Θα φας πολλή κλωτσιά. Δεν πρέπει να αντιδράσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x