Stoiximan Super League

Η πρόκριση φέρνει (δύο) μεταγραφές στον Παναθηναϊκό

Έτοιμοι να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον άλλες δύο μεταγραφές, εφόσον η ομάδα προκριθεί στους ομίλους του Europa League, παρουσιάζονται στον Παναθηναϊκό. Τρικ για Σάμπα, πόκερ με «Σίφο».

Στη ρεβάνς με την Μπρόντμπι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον Παναθηναϊκό, καθώς η επικείμενη πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Europa League θα δώσει… ώθηση στους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» να κινηθούν για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως αν οι «πράσινοι» κάνουν αύριο το… καθήκον τους στη Δανία και επιστρέψουν με την πρόκριση στην Αθήνα, τότε αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών.

Όπως γράφει η «Πράσινη», η μία αφορά τη θέση του κεντρικού αμυντικού που θα είναι ένας εκ των Γκόρντον Σίλντενφελντ ή Σάμπα. Ο δεύτερος, τώρα, θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, με την περίπτωση του Εμποκού να παραμένει πάντα στα υπ’ όψιν.

Χρήματα, όμως, στα ταμεία του συλλόγου αναμένεται να μπουν και από την παραχώρηση του Νάνο και του Κλωναρίδη, τα οποία θα βοηθήσουν για την απόκτηση του στόπερ και του χαφ.

Εξελίξεις στο θέμα του κεντρικού αμυντικού αναμένονται το αργότερο μέχρι την Κυριακή, με τον Παναθηναϊκό να προτείνει περισσότερα μπόνους στον Βραζιλιάνο και τον Κροάτη να ζητάει τρελά χρήματα και ένα χρόνο περισσότερο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x