Stoiximan Super League

Η πρόκριση φέρνει ενισχύσεις για Παναθηναϊκό

Η αποστολή πρόκριση στους ομίλους του Europa League εξετελέσθη και ο Παναθηναϊκός βάζει μπρος για δύο μεταγραφές. Προβάδισμα ο Σάμπα για στόπερ, αποφασίζουν Ζιλμπέρτο-Στραματσόνι για τη δεύτερη.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League και πλέον βάζει πλώρη για δύο ακόμη μεταγραφές.

Δεδομένη είναι η πρόθεση για την απόκτηση στόπερ. Ο Κρίστοφερ Σάμπα έχει πάρει προβάδισμα έναντι του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Η διαφοροποίηση στις απαιτήσεις του Κροάτη αμυντικού σε συνδυασμό με την πρόκριση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους ομίλους του Champions League απομάκρυνε την περίπτωση του «Σίφο» και ο 32χρονος Κονγκολέζος έχει περάσει στην πρώτη γραμμή, έστω κι αν το κασέ του είναι αρκετά υψηλό και θα πρέπει να ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις του σε σχέση με αυτές που είχε στη Ντιναμό Μόσχας.

Όσο για τη δεύτερη θέση στην οποία θα υπάρξει ενίσχυση. Τη στιγμή που ο Βίκτωρας Κλωναρίδης παραμένει ακόμη στο ρόστερ, είναι αμφίβολο αν θα γίνει κίνηση για απόκτηση άλλου ακραίου μεσοεπιθετικού και υπάρχει σκέψη μήπως είναι προτιμότερο να γίνει προσθήκη σε άλλη θέση, όπως για παράδειγμα σε αυτή του αμυντικού χαφ. Αποφάσεις θα ληφθούν σε συνεννόηση των Αντρέα Στραματσόνι, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γιάννη Αλαφούζου.

Στο μεταξύ, η αποστολή επέστρεψε από τα ξημερώματα στην Αθήνα και ο Ιταλός προπονητής αναζητεί αντιπάλους για φιλικό. Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις για ένα τεστ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Το βέβαιο είναι πως ο «Στράμα» δεν θα αφήσει τους παίκτες του άπραγους μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα (;) στις 10-11 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x