Ισπανία

Η πρόκριση της Θέλτα… τινάζει στον αέρα το πρόγραμμα της Primera Division!

Η Θέλτα έκανε την έκπληξη αποκλείοντας στην παράταση την Σαχτάρ, όμως προκάλεσε θέμα στο ισπανικό πρωτάθλημα καθώς δεν υπάρχουν ημερομηνίες για την εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Ρεάλ!

Η Θέλτα απέκλεισε την Σαχτάρ στην παράταση κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, προκαλώντας… πονοκέφαλο στην ισπανική Λίγκα. Ο λόγος; Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για τον εξ αναβολής αγώνα της 21ης αγωνιστικής ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η αναμέτρηση με τους Μαδριλένους ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Φεβρουαρίου, όμως είχε αναβληθεί λόγω των πανίσχυρων ανέμων που έπνεαν στην περιοχή εκείνες τις ημέρες.

Μετά την ήττα της Θέλτα απ’ την Σαχτάρ με 1-0 στο «Balaidos» την προηγούμενη εβδομάδα, φαινόταν πως η ομάδα της Γαλικίας δύσκολα θα συνέχιζε στο Europa League. Έτσι, η επικρατέστερη ημερομηνία για να διεξαχθεί η αναμέτρηση με τους «μερένχες» ήταν η 15η Μαρτίου. Η πρόκριση – έκπληξη των Ισπανών στην Ουκρανία όμως έφερε τα πάνω – κάτω, καθώς εκείνη την ημέρα θα αγωνιστούν για την δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της UEFA.

Δεδομένης και της συμμετοχής της Ρεάλ στους «8» του Champions League (δύσκολο να ανατρέψει η Νάπολι το 3-1 του πρώτου αγώνα), φαίνεται πως το ματς θα αργήσει πολύ να διεξαχθεί. Σε περίπτωση μάλιστα που οι δύο ομάδες προχωρήσουν κι άλλο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι πολύ πιθανό η αναμέτρηση να λάβει χώρα στις… 17 Μαΐου!

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x