Stoiximan Super League

Η πρόταση από Κίνα για Μπερμπάτοφ και το «άκυρο» της γυναίκας του

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η βουλγαρική εφημερίδα «Show» καθώς υποστηρίζει πως ο Μπερμπάτοφ είχε πλουσιοπάροχη πρόταση από την Κίνα, την οποία απέρριψε η γυναίκα του.

Μια «τρελή» πρόταση έφθασε στα χέρια του επιθετικού του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, από την Κίνα, ωστόσο απορρίφθηκε από τη γυναίκα του, Έλενα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η βουλγαρική εφημερίδα «Show», ομάδα από την Κίνα προσέφερε στον φορ του «δικέφαλου» του βορρά συμβόλαιο ύψους 6 εκατομμυρίων (10 εκ. λέβα). Ωστόσο, «εμπόδιο» στον Μπερμπάτοφ στάθηκε η γυναίκα του που του είπε πως δεν χρειάζεται να δεχθεί την πρόταση, διότι θέλει να συνεχίσουν να μένουν στην Βουλγαρία αλλά και επειδή έχουν αρκετά χρήματα ήδη και δεν τα χρειάζονται.

Αναλυτικά όσα ανέφερε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Blitz»


«Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έχασε την εξαιρετική ευκαιρία να κερδίσει 6 εκατομμύρια (κοντά στα 10 εκατομμύρια λεβ). Ο έμπειρος επιθετικός δέχθηκε μια πρόταση από κορυφαία κινεζική ομάδα και ήταν ικανοποιημένος με τους όρους που του προτάθηκαν. Ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ και πως ήθελε να τιμήσει το συμβόλαιο του με την ελληνική ομάδα, ενώ αντίδραση υπήρξε και από την γυναίκα του, Έλενα.

Δεν υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα τους, καθώς είναι πολιτισμένοι άνθρωποι. Η Έλενα θεωρεί ότι έχουν ήδη αρκετά χρήματα. Επίσης δεν δέχεται καμία από τις δύο προοπτικές είτε όλη η οικογένεια να πάει στην Κίνα, είτε να πάει μόνος του ο Μπερμπάτοφ και η σύζυγος με τις δύο του κόρες να μείνουν στη Βουλγαρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x