Stoiximan Super League

Η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

Τα αδιέξοδα στο θέμα της διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας εξακολουθούν να υφίστανται, ωστόσο έπεσε στο τραπέζι της Λίγκας μία λύση που μπορεί να δώσει διέξοδο.

Την ώρα που ΕΠΟ, Λίγκα, ομάδες, NOVA και Κοντονής εμμένουν στις γνωστές θέσεις τους και δεν υποχωρούν, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τις διαβουλεύσεις των εμπλεκόμενων ομάδων που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό αναφορικά με τα πλέι οφ, ακούστηκε μία πρόταση που ίσως βοηθήσει ώστε να λυθεί ο γόρδιος δεσμός.

Η συγκεκριμένη πρόταση ήταν να οριστούν κανονικά διαιτητές για τον κυριακάτικο αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, τη στιγμή που το ματς της Λεωφόρου δεν επηρεάζει σε τίποτε τον τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μερική, έστω, άρση του αδιεξόδου και να διευκολύνει στη λύση αυτής της δύσκολης εξίσωσης προκειμένου να καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του τελικού στις 17 Μαΐου.

Μετά, βέβαια, θα πρέπει να οριστεί το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, το οποίο δεν μπορεί φυσικά να γίνει την Κυριακή αν ο τελικός πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x