Αγγλία

Η πρώτη του Κόντε στο «Άνφιλντ» είναι... πόλεμος

Νέα αρχή ή έξω και από το «κόλπο» του πρωταθλήματος; Αυτό καλείται να αποδείξει η Λίβερπουλ που φιλοξενεί στο «Άνφιλντ» της Τσέλσι σε ένα ματς, δίχως αύριο για τους «κόκκινους».

Η Λίβερπουλ το κατάφερε. Σε μια βδομάδα έμεινε έξω και από το Κύπελλο και από το Λιγκ Καπ. Η διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι το μόνο που της μένει και πρέπει να το αποδείξει σε ένα ντέρμπι που είναι σαν να μην έχει αύριο. Κόντρα στην Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε που πηγαίνει στο Μερσεϊσάιντ με τον... αέρα της κορυφής.

Πάντως αυτή θα είναι η πρώτη φορά για τον Ιταλό που θα πάει στο «Άνφιλντ» στην καριέρα του, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής.

Η αποστολή του Κλοπ κόντρα στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε είναι εξαιρετικά δύσκολη, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι οι «κόκκινοι» μετρούν μόλις μία νίκη στα οκτώ τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ως εκ τούτου, η μοναδική ευκαιρία των «ρεντς» να μπουν και πάλι στο κόλπο του πρωταθλήματος είναι η σημερινή. Μάλιστα, με τις Μαν. Σίτι και Μαν. Γιουνάιτεντ να βρίσκονται μια ανάσα πίσω από τους «ρεντς», η νίκη μοιάζει σχεδόν επιβεβλημένη για την Λίβερπουλ, που πάντως δεν έχει ήττα στα λεγόμενα ντέρμπι.

Η παράδοση πάντως στα τελευταία παιχνίδια είναι με την Λίβερπουλ που δεν έχει ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία ματς, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες κόντρα στους «μπλε» του Λονδίνου.

Στα θετικά για τον Κλοπ είναι η επιστροφή του Λαλάνα, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μανέ, για τον οποίο η Λίβερπουλ έστειλε αεροπλάνο για να τον παραλάβει μετά τον αποκλεισμό της χώρας του στο Κόπα Άφρικα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κλάιν.

Από την άλλη, ο Αντόνιο Κόντε θα έχει στην φαρέτρα του όλα του τα όπλα, αφού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου

Μπόρνμουθ-Κρίσταλ Πάλας (21:45)
Άρσεναλ-Γουότφορντ (21:45)
Μπέρνλι-Λέστερ (21:45)
Μίντλεσμπρο-Γουέστ Μπρόμιτς (21:45)
Σάντερλαντ-Τότεναμ (21:45)
Σουόνσι-Σαουθάμπτον (21:45)
Λίβερπουλ-Τσέλσι (22:00)

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι (21:45)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Χαλ (22:00)
Στόουκ-Έβερτον (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x