Stoiximan Super League

Η ψήφος της ΕΠΟ υπέρ αναβολής και οι αποφάσεις της Λίγκας

Δεν ήταν, τελικά, 8-8 η ψηφοφορία στη Λίγκα για το θέμα της εκλογής νέου προέδρου, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, δεν ψήφισε λευκό, όπως κυκλοφορούσε, αλλά υπέρ της μη διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη προέδρου κατά τη σημερινή συνεδρίαση. Οπότε, η ψηφοφορία ήταν 9-8 υπέρ της αναβολής των αρχαιρεσιών. Δηλαδή, η ΕΠΟ ψήφισε ό,τι και οι Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας, Ηρακλής, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Κέρκυρα και Λάρισα.

Κάτι που προκάλεσε σε εκείνο το σημείο την αντίδραση των εκπροσώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγόπουλου, Μπαλωμένου, Σωπήλη και Κωνσταντίνου που ανέφεραν ότι αποχωρούν διότι δεν είναι δυνατόν να επιλέγει η Λίγκα να παραμένει ακέφαλη σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία και ενόψει της άφιξης της FIFA στην Αθήνα.

Οι Μπαλωμένου και Παναγόπουλος σηκώθηκαν να φύγουν από την αίθουσα, αλλά άκουσαν αρκετά μέλη να τους παρακινούν να παραμείνουν για να βρεθεί μία μέση λύση. Τελικά, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πήγαν σε ένα διπλανό γραφείο μέχρις ότου προκύψει μία διαφορετική προσέγγιση της Λίγκας στο ζήτημα.

Και όταν επέστρεψαν, λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις από το Δ.Σ.: 1) Να μην υπάρξει απόφαση για το θέμα του προέδρου (οπότε επί της ουσίας η ψηφοφορία του 9-8 δεν «μέτρησε»). 2) Να διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου την ερχόμενη Τετάρτη. 3) Να οριστεί διοικούσα επιτροπή (από τους Δάρα, Σπανό και Κωστούλα), η οποία θα επιλαμβάνεται μόνο μείζονος σημασίας θεμάτων μέχρι τότε. 4) Να μην συζητηθεί κανένα άλλο ζήτημα στο Δ.Σ. (ούτε αυτό της αναβολής του πρωταθλήματος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x