Champions League

Η Ροστόφ έριξε τέσσερα στον Άγιαξ και κουνάει σεντόνι

Η Ροστόφ έκανε πλάκα στον Άγιαξ, φιλοδωρώντας τον με μια ξεγυρισμένη τεσσάρα (4-1) στη Ρωσία, προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League και στον ΠΑΟΚ... «χτυπούν» το κεφάλι τους στον τοίχο!

Ο Άγιαξ δεν έπεισε στα ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά προκρίθηκε στα play-off του Champions League. Ωστόσο, η Ροστόφ φρόντισε να «ξεγυμνώσει» κάθε αγωνιστική αδυναμία των Ολλανδών και αφού τον φιλοδώρησε με μια ξεγυρισμένη τεσσάρα (4-1) μέσα στη Ρωσία, προκρίθηκε… αέρα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Ρώσοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατάφεραν στο 67’ να έχουν διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια αρκέστηκαν απλά στο να σεβαστούν τον «Αίαντα», καθώς δεν κυνήγησαν περισσότερα γκολ.

Το σκορ άνοιξε ο Αζμούν στο 34’ με μια τρομερή κεφαλιά που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σίλεσεν, ενώ στο 52’ με τον ίδιο τρόπο ήταν η σειρά του Εροχίν για να διαμορφώσει το 2-0.

Την πρόκριση για την ομάδα της Ροστόφ «κλείδωσε» ουσιαστικά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Κριστιάν Νομπόα στο 60’ και στο 66’ ο Πολόζ, αφού διέσχισε το μισό γήπεδο ανενόχλητος, πέρασε και τον Σίλεσεν, διαμορφώνοντας το 4-0.

Το τελικό 4-1 έκανε ο δήμιος του ΠΑΟΚ, Ντάβι Κλάασεν, από το σημείο του πέναλτι σε ένα εφιαλτικό βράδυ για τους Ολλανδούς, μέσω του οποίου στον ΠΑΟΚ χτυπούν το κεφάλι τους που δεν μπόρεσαν να αποκλείσουν αυτή την καρικατούρα του Άγιαξ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x