Stoiximan Super League

Η Σεβίλλη δεν έκανε το δώρο στην ΑΕΚ

Δυστυχώς για την ΑΕΚ, η Σεβίλλη δεν τα κατάφερε. Η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας και η Ένωση δεν μπαίνει κατευθείαν στους ομίλους του Europa League.

Η Σεβίλλη δεν έκανε τελικά το δώρο στην ΑΕΚ. Οι Ανδαλουσιάνοι ηττήθηκαν στον τελικό του Copa del Rey από τη Μπαρτσελόνα (2-0 στην παράταση) και μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Ένωση δεν θα έχει την ευκαιρία να περάσει κατευθείαν στους ομίλους του Europa League.

Εάν η Κυπελλούχος Ελλάδας τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ, θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (26 ή 27 Ιουλίου το πρώτο ματς και 2 ή 3 Αυγούστου η ρεβάνς). Εφόσον προκριθεί, θα παίξει στα πλέι οφ του Champions League, ενώ αν αποκλειστεί στα πλέι οφ του Europa League.

Αντιθέτως, εάν η ΑΕΚ πάρει κάποια από τις άλλες τρεις θέσεις στα ελληνικά πλέι οφ, λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου (έχει το θεωρητικά καλό εισιτήριο) θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (28 Ιουλίου το πρώτο ματς, 4 Αυγούστου η ρεβάνς) και θα χρειαστεί να περάσει δύο εμπόδια για να παίξει στους ομίλους.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ θα μάθει τον αντίπαλό της στις 15 Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x