Γερμανία

Η Σεντ Πάουλι φτιάχνει το δικό της μέλι!

Η γερμανική ομάδα όχι μόνο ξεκινάει καμπάνια για τον περιορισμό της μείωσης του πληθυσμού των μελισσών στο Αμβούργο, αλλά έχει ήδη αρχίσει την παραγωγή του δικού της μελιού.

Η Σεντ Πάουλι δεν είναι μια ομάδα σαν όλες τις άλλες. Οι τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου πολιτικο-κοινωνικές ανησυχίες της την κατατάσσουν σε μία δική της, ξεχωριστή κατηγορία.

Οι παίκτες της μπαίνουν στο γήπεδο υπό τους ήχους του “Hells Bells” των AC/DC, σήμα κατατεθέν της ομάδας είναι η πειρατική νεκροκεφαλή ενώ είναι γνωστή για την στάση της ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό, στον σεξισμό, την ομοφοβία και τον φασισμό.

Αυτή την φορά, βγάζει προς τα έξω την οικολογική της πλευρά, εγκαθιστώντας δύο μελίσσια στο γήπεδο Millerntor, προκειμένου να προωθήσει τον αγώνα της ενάντια στην μείωση του πληθυσμού των μελισσών, ενώ γίνεται ο πρώτος σύλλογος που παράγει το δικό του μέλι! Το όνομα του μελιού είναι Ewald Bienen Honig και προέρχεται από τον διευθυντή της ομάδας, Ewald Lienen, που στήριξε την συγκεκριμένη κίνηση και την λέξη «Bienen» που σημαίνει μέλι στα γερμανικά.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Σεντ Πάουλι ζητούν από τους κατοίκους του Αμβούργου που βρίσκονται σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από τα μελίσσια, να φτιάξουν στα παράθυρα και τα μπαλκόνια τους «φιλικές προς τις μέλισσες» ζαρντινιέρες ώστε να τις βοηθήσουν στην συλλογή γύρης. «Άλλοι έχουν τα μπαλκόνια για να πανηγυρίζουν πρωταθλήματα, εμείς τα έχουμε για τις μέλισσες», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Andreas Rettig.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x