Stoiximan Super League

Η σιγουριά του Χάσι για το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sportfm.gr για τη βοήθεια που περιμένει ο προπονητής του Ολυμπιακού απο όλους τους παίκτες.

Παρακολουθώντας κάποιος το πρόγραμμα του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα (Κύπελλο) και Τσάμπιονς Λιγκ, διαπιστώνει ότι οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται ν' ανταποκριθούν σε μια σειρά δύσκολων αγώνων.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Κάποιοι εξ αυτών είναι με αντιπάλους τη Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους και πολύ κοντά σ' αυτά τα πολύ μεγάλα ματς είναι και τα ντέρμπι της σούπερ λίγκα με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σκέφτεται ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” τι θα γίνει σε δύο και τρεις εβδομάδες ή μετά από ενάμιση μήνα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χάσι “βγάζει” μια σιγουριά αναφορικά με τις δυνατότητες του Ολυμπιακού να τα φέρει “βόλτα” στα δύσκολα και συνεχόμενα ματς.

Κι αυτή η σιγουριά του Χάσι “πηγάζει” από τη διαμόρφωση του “ερυθρόλευκου” ρόστερ, με τον Αλβανό τεχνικό της ομάδας του λιμανιού να περιμένει βοήθειες απ' όλους τους παίκτες. Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει φέτος το πληρέστερο έμψυχο δυναμικό των τελευταίων ετών κι αυτό δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή του να...ανακατεύει την τράπουλα όποτε αυτός το κρίνει απαραίτητο.

Θεωρεί λοιπόν ο Χάσι ότι ο Ολυμπιακός κινήθηκε το καλοκαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να διαμορφώσει ένα ρόστερ που θέλει κάθε προπονητής. Ο 45χρονος κόουτς των πειραιωτών εκτιμά πως είναι τέτοια η ποιότητα που υπάρχει στου Ρέντη, που του δίνει την ευκαιρία να προχωρά σε (εκτεταμένο) rotation από ματς του ελληνικού πρωταθλήματος σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ αλλάζοντας ακόμα κι έξι ή εφτά παίκτες στην εντεκάδα.

Εδώ θα πρέπει να σταθεί κάποιος και σε μια σημαντική διαφορά του Μπέσνικ Χάσι με τον Πάουλο Μπέντο, καθώς ο νυν τεχνικός των “ερυθρόλευκων” θεωρεί πως πρέπει να μπορεί να στηριχθεί σ' όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του και προσπαθεί να τους διατηρήσει σ' εγρήγορση δίνοντας τους χρόνο συμμετοχής.

Το είδαμε άλλωστε στα έξι επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής στο ξεκίνημα της σεζόν. Αντίθετα πέρυσι υπήρξε περίοδος που ο Μπέντο στηρίχθηκε σε λίγους παίκτες “αποκλείοντας” επί της ουσίας απ΄ την ομάδα αρκετούς παίκτες όπως ο Ρομαό, ο Ζντίελαρ, ο Μάριν και άλλους.

Ο Χάσι ξέρει ότι ο Ολυμπιακός θα έχει δύσκολο πρόγραμμα, ήταν κάτι αναμενόμενο και δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι όμως εμφανής και η πεποίθηση του πως οι πειραιώτες έχουν τις ικανότητες ν' ανταποκριθούν μ' επιτυχία στις υποχρεώσεις τους. Γι' αυτό και όταν έλεγε στους παίκτες του το καλοκαίρι πως “όσοι μείνουν στην ομάδα θα παίξουν” το έλεγε και το εννοούσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x