Stoiximan Super League

Η σημαία της «Αγια-Σοφιάς» από τον Μητροπολίτη στον Μελισσανίδη (pic)

Ο μητροπολίτης Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Ιωνίας, Γαβριήλ έκανε δώρο στον Δημήτρη Μελισσανίδη την πρώτη σημαία της Αγια-Σοφιάς.

Ένα συμβολικό δώρο έκανε στον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Μητροπολίτης Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Ιωνίας, Γαβριήλ, που έκανε τον αγιασμό στο οικόπεδο όπου θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Πρόκειται για την πρώτη σημαία της Αγια-Σοφιάς.

«Απόψε ζούμε ιστορικές στιγμές στη Ν. Φιλαδέλφεια. Το 1926 στη γη των προγόνων μας ανυψώθηκε ένα γήπεδο που έμελε να φιλοξενήσει μια ιστορική ομάδα, που είναι η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Απόψε, αδέλφια μου αγαπημένα, ήρθαμε να ευλογήσουμε αυτή τη νέα σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ. Να γραφτεί ακόμη μία, να έρθουμε δω μαζί με τον πρόεδρο, την ομάδα κι όλους εσάς και μετά από δύο χρόνια να εγκαινιάσουμε την ‘Αγία Σοφία’, η οποία θα είναι ένας χώρος που όχι μόνο θα στεγάζει τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα, αλλά θα δημιουργεί αξίες για αυτό που πρεσβεύει εδώ και δεκαετίες η ΑΕΚ. Επιτρέψτε μου να δώσω στον πρόεδρο την πρώτη σημαία της Αγίας-Σοφίας», τόνισε.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Βαγγέλης Ασλανίδης παρέλαβαν το δώρο μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x