Stoiximan Super League

Η σπουδαία έκπληξη του Μάνταλου στον μικρό Παναγιώτη

Δεν χρειάζονται πολλά για να κάνεις ένα παιδί να χαρεί. Ο Πέτρος Μάνταλος φαίνεται πως το ξέρει και δίνοντας το παρών στο πάρτι του Χαμόγελου του παιδιού για τον μικρό Παναγιώτη σκόρπισε ανείπωτη χαρά

Αναλυτικά, το «ευχαριστώ» των εργαζομένων στο τμήμα στήριξης παιδιών του «Το Χαμόγελο του Παιδιώ» στον Πέτρο Μάνταλο:

«Πριν λίγες μέρες μια ωραία έκπληξη περίμενε τον 10χρονο φίλο μας, τον Παναγιώτη, που νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο Παίδων με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Είχε τα γενέθλιά του και η ομάδα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που βρίσκεται καθημερινά στα Νοσοκομεία Παίδων απασχολώντας δημιουργικά τα παιδιά που νοσηλεύονται, του ετοίμασε ένα καταπληκτικό πάρτυ!

Ο χώρος γέμισε μπαλόνια και στολίδια! Η τούρτα ήταν διακοσμημένη με τους αγαπημένους του ήρωες από την ταινία Star Wars και ο Παναγιώτης ήταν πολύ χαρούμενος που γιόρταζε τα γενέθλιά του, έστω και μέσα στο νοσοκομείο.

Το καλύτερο όμως το κρατήσαμε για το τέλος! Ξέραμε ότι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής είναι ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ ο οποίος δέχτηκε με μεγάλη χαρά να έρθει στα γενέθλια του Παναγιώτη και να του κάνει έκπληξη! Ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημά μας και ήρθε να του πει «χρόνια πολλά»!

Η χαρά του Παναγιώτη ήταν απερίγραπτη και η αγκαλιά που έδωσε στον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή ήταν η πιο μεγάλη που είχε να δώσει! Μια αγκαλιά που έκρυβε πολλά συναισθήματα κι έδωσε δύναμη και θετική ενέργεια σε όλους. Η χαρά του μικρού μας φίλου ήταν απίστευτη ειδικά όταν έδωσαν την υπόσχεση να βρεθούν σύντομα και στο γήπεδο μαζί!

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" ευχαριστεί θερμά τον Πέτρο Μάνταλο για την επίσκεψη και για την διάθεση που είχε να προσφέρει τεράστια Χαμόγελα στον Παναγιώτη!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x