Stoiximan Super League

Η συγκέντρωση και το πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sportfm.gr για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μπει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, προκειμένου να «στεφθεί» πρωταθλητής χειμώνα. Το πλάνο του Λεμονή.

Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στη βαθμολογία με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αν η ομάδα του λιμανιού πάρει τη νίκη, τότε ο Ολυμπιακός θα είναι ο πρωταθλητής χειμώνα.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Τι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Ολυμπιακού στο αυριανό ματς με την ομάδα των Ιωαννίνων; Πολύ απλά ότι, αν δεν είναι συγκεντρωμένοι, μπορεί να την πατήσουν, όπως την πάτησε η ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα.

Το βασικό ζητούμενο, λοιπόν, για τους πρωταθλητές είναι η σωστή νοοτροπία. Για αυτό άλλωστε και ο Λεμονής είπε στην προπόνηση του Σαββάτου, ότι όλοι πρέπει να είναι στο 100%. Ένα επίσης σημαντικό θέμα για τον Ολυμπιακό, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπουν στο παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» και πώς θα διαχειριστούν το πρώτο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Απόλλωνα στο φινάλε, το ίδιο και τον Λεβαδειακό. Στην Κέρκυρα έκανε ανατροπή επίσης στο δεύτερο 45λεπτο ενώ και στο Αγρίνιο έκανε τη διαφορά στο δεύτερο μέρος. Από τον αγώνα με τον Πλατανιά (5-1) έχει να «καθαρίσει» ματς από το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός και αυτό είναι κάτι που έχει επισημάνει στις δηλώσεις του και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Ο Λεμονής θέλει, λοιπόν, να δει την ομάδα του να μπαίνει δυνατά στο αυριανό παιχνίδι, προκειμένου να δημιουργήσει προϋποθέσεις νίκης από το πρώτο 45λεπτο. Αν τα καταφέρει, τότε θα μπορεί να πει κάποιος πως ο Λεμονής θα έχει πολλούς λόγους για να χαμογελά.

Το πλάνο του Λεμονή για την ενδεκάδα

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα των πρωταθλητών στο αυριανό παιχνίδι, όλα δείχνουν ότι ο προπονητής των Πειραιωτών, ετοιμάζει δύο τουλάχιστον αλλαγές σε σχέση με το βασικό σχήμα στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Προτό, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ελαμπντελαουί. Ο Σισέ θα είναι στο βασικό σχήμα, ενώ Μποτία και Ένγκελς έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Στο αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης των πρωταθλητών θα είναι ο Κούτρης.

Ο Ρομαό θα έχει ρόλο αμυντικού μέσου και δίπλα του αναμένεται να παίξει ο Οτζίτζα, ο οποίος είχε παίξει σαν αλλαγή στο Αγρίνιο. Ο Φορτούνης θα είναι ο επιτελικός μέσος της ομάδας του Πειραιά, ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Μάριν με τον Μπεν. Τέλος, σέντερ φορ των «ερυθρόλευκων» θα είναι ο Ανσαριφάρντ. Ο διεθνής στράικερ είναι σε καλή κατάσταση και έχει βρει δίχτυα στα δύο τελευταία ματς του Ολυμπιακού, με τον Λεμονή να ποντάρει πολλά πάνω του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x