Αγγλία

Η συμβουλή του Καφού προς τον Αλεξάντερ-Άρνολντ

Ο θρύλος του βραζιλιάνικου και παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Καφού, προειδοποίησε τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ να μην επαναπαυθεί και να συνεχίσει να δουλεύει.

Σίγουρα επρόκειτο για ένα από τα καλύτερα μπακ όλων των εποχών. Ο λόγος για τον Καφού, ο οποίος μίλησε για τον Αλεξάντερ-Άρνολντ της Λίβερπουλ, λέγοντας πως είναι ένας αρκετά ταλαντούχος παίκτης, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθεί σε αυτό και πρέπει να δουλέψει περισσότερο για να βελτιωθεί.

«Το να παίζεις για την εθνική ομάδα της Αγγλίας και τη Λίβερπουλ, πρέπει να είσαι πάρα πολύ καλός. Αλλά χρειάζεται χρόνος για να ωριμάσει και να είναι συνεπής. Είναι πολύ ταλαντούχος. Για τη θέση του, θα τον συμβούλευα να δουλέψει πολύ σκληρά, να προπονηθεί αρκετά, αλλά πάνω απ’ όλα να δείξει αφοσίωση σε αυτό που κάνει.

Ποτέ δεν πρέπει να σκεφτεί ότι είναι αρκετά καλός, ότι είναι ικανοποιημένος και τα μυαλά του σίγουρα δεν πρέπει να πάρουν αέρα. Δουλειά, δουλειά, δουλειά.

Στην ηλικία του έπαιζα βασικός στη Σάο Πάουλο και ήμουν πατέρας. Η ηλικία των 20 χρόνων είναι πολύ καλή για να πάρει την απόφαση αν θέλει να είναι ποδοσφαιριστής ή να είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, με μία μεγάλη και σεβαστή καριέρα
», ανέφερε ο 48χρονος Καφού.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x