Κύπελλο Ελλάδας

Η τελευταία ελπίδα και η πρόκληση

ΠΑΟΚ και Πανιώνιος αναμετρώνται απόψε στην Τούμπα, με τους Θεσσαλονικείς να επιθυμούν να σώσουν τη χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου και τους Νεοσμυρνιώτες να ψάχνουν συνέχεια στο όνειρό τους.

Το γκολ του Δημήτρη Πέλκα πριν από δύο εβδομάδες μέσα στη Νέα Σμύρνη κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Απόψε οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, έχοντας ως στόχο να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης (19:30, ΟΤΕSport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Από την πλευρά τους, οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στο όνειρο που ζουν φέτος στο πρωτάθλημα και να περάσουν εκείνοι στους «4» του θεσμού.

Τα προβλήματα παραμένουν αρκετά για τον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει με την ίδια σύνθεση με τον αγώνα του Καραϊσκάκη τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Βελλίδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Χατζηησαΐα, Βίτορ και Σκόνδρα. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζιόλης με τον Τσίμιροτ, με τον Μάκ και τον Πέλκα στα πλάγια.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μπερμπάτοφ και ο Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάτσε, Γκολάσα, Σάμπο και Κάκκος. Εκτός είναι οι τραυματίες Κωνσταντινίδης, Χαρίσης, Γλύκος, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Κοροβέσης, ο ανέτοιμος Μυστακίδης και ο τιμωρημένος Τζαβέλλας.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τον Πανιώνιο μέσα στην Τούμπα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βλάχο, Ρισβάνη, Οικονόμου και Τασουλή.

Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Κόρμπος και Σιώπης, με τους Καραμάνο και Μασούρα στα πλάγια. Ο Μπακασέτας θα είναι πίσω από τον Ανσαριφάρντ. Εκτός αποστολής σε σχέση με το παιχνίδι της Δευτέρας έμειναν οι Βιγιάλμπα, Ποζατζίδης, Κώστας Βλάχος και Μπλέτσας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x