Stoiximan Super League

Η τελευταία του ευκαιρία…

Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αν θέλει να ελπίζει για την πρώτη θέση στα πλέι οφ και το «εισιτήριο» για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά τα αποτελέσματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, καθώς βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό στην ειδική βαθμολογία.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχεται απόψε τους «πράσινους» στην Τούμπα, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει ζωντανό στο κυνήγι της πρώτης προνομιούχου θέσης (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στη χθεσινή προπόνηση ο Γιώργος Γεωργιάδης προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του μετά τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες, κυρίως τα όσα έγιναν με τον Ιβάν Σαββίδη. Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή αναμέτρηση έχει αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού» και ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να μην αποχαιρετήσει από νωρίς την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Γεωργιάδης θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Κόστα (Βίτορ), Τζαβέλλα και Ρατς. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κάτσε, Τζιόλης και Νομπόα. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μακ, Περέιρα και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Σκόνδρας, Μαντούρο, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Σαββίδης, Κουλούρης και Πούγγουρας. Εκτός έχουν μείνει οι Κωνσταντινίδης (ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα), Σαλπιγγίδης (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη μεγαλύτερη διάρκεια), Γκολάσα και Δεληγιαννίδης (ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με τρέξιμο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x