Stoiximan Super League

Η τεράστια δύναμη και δυναμική Ολυμπιακού και Μαρινάκη

Ο Μαρινάκης λοιπόν δεν έκανε πίσω στις διαπραγματεύσεις με την Έβερτον. Και όχι μόνο δεν έκανε πίσω αλλά ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς, με τον μεγαλομέτοχο των πρωταθλητών Ελλάδος, Βαγγέλη Μαρινάκη, να κάνει την τεράστια κίνηση με την επιστροφή του Βέλγου σέντερ φορ στην ομάδα του λιμανιού. Και είναι μια κίνηση που φανερώνει πολλά για την επιθυμία των ερυθρόλευκων να κατακτήσουν και το φετινό πρωτάθλημα. Είναι όμως και μια μεταγραφή που φανερώνει τη δύναμη και την δυναμική του Ολυμπιακού, αλλά και του ισχυρού άνδρα της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Όλοι θα θυμούνται πως η Γαλατάσαραϊ προσπάθησε να κάνει πριν από λίγες μέρες την μεταγραφή του Μιραλάς από την Έβερτον. Τι έγραφαν λοιπόν αρχικά τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης; «Γερό μπάσιμο της Γαλατά που είναι έτοιμη να πάρει τον Βέλγο επιθετικό». Τι ανέφεραν κανα δυο μέρες αργότερα; «Κάνει πίσω η Γαλατά γιατί οι οικονομικές απαιτήσεις της Έβερτον είναι μεγάλες».

Ο Μαρινάκης λοιπόν δεν έκανε πίσω στις διαπραγματεύσεις με την Έβερτον. Και όχι μόνο δεν έκανε πίσω αλλά ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Όταν λοιπόν μια ελληνική ομάδα κάνει μεταγραφή 10 εκατ. ευρώ Γενάρη μήνα, τότε αποδεικνύει τη δυναμική αλλά και τη δύναμη που έχει. Γιατί ο Ολυμπιακός έχει και τα δύο.

Οι οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδος ζητούσαν επίμονα την επιστροφή του Βέλγου επιθετικού και θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στην προηγούμενη προσπάθεια που έκαναν οι πειραιώτες. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει να πάρει τον Μιραλάς και τον περασμένο Αύγουστο. Τότε υπήρχαν και ορισμένοι που έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε «προς τα έξω» θέμα Μιραλάς για επικοινωνιακούς λόγους.

Τώρα όμως που ο Ολυμπιακός θα βγάλει περίπου 10 εκατ. ευρώ για να τα δώσει στην Έβερτον, κανείς δεν κάνει λόγο για επικοινωνιακές στοχεύσεις των ερυθρόλευκων ή του Μαρινάκη.

Η ουσία για τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι μία, ότι ο Μιραλάς θα ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα. Και είναι η μεταγραφή της δεκαετίας για τους πειραιώτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x