Stoiximan Super League

Η θέση του Ολυμπιακού για Ανσαριφάρντ

Διαβάστε όσα μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 για τα δεδομένα της απόκτησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ από τον Ολυμπιακό.

Δεν χάνεται αλλά προς το παρόν δείχνει να μένει ελαφρώς πίσω η περίπτωση της απόκτησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ από τον Ολυμπιακό. Όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Κώστας Νικολακόπουλος αυτό συμβαίνει για έναν βασικό λόγο.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν «καίγονται» για την άμεση απόκτηση επιθετικού, αφού στο ρόστερ υπάρχουν οι Μπράουν Ιντέγε και Όσκαρ Καρντόσο. Όσο αυτοί οι δύο παίκτες βρίσκονται στην διάθεση του Πάουλο Μπέντο δεν επείγει η προσθήκη και άλλου παίκτη για την γραμμή κρούσης.

Εκτός αυτού, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ το οποίο διαβάσατε στο sport-fm.gr το μεσημέρι της Πέμπτης, υπάρχει ακόμη ένα σημαντικό εμπόδιο προς τον δρόμο του Ιρανού για το Λιμάνι. Συγκεκριμένα, ο Ρέτζα Φαϊζέλι στις επαφές που είχε με τους Πειραιώτες αξίωσε συμβόλαιο ίδιο με αυτό του Ιντέγε, δηλαδή σχεδόν 1εκατ. ευρώ. Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να δώσουν τόσα χρήματα και η τελευταία τους προσφορά αγγίζει τις 600.00 ευρώ ενώ καλύπτει την ρήτρα αποδέσμευσης 400.000 στον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x