Stoiximan Super League

Η θέση των οργανωμένων του ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στην Τούμπα

Διαβάστε τι είπαν οι οργανωμένοι του Δικεφάλου του Βορρά στην εκπομπή τους σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για όσα έγιναν χθες.

Σαφή έκαναν τη θέση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ για όσα έγιναν χθες μετά την ήττα από τον Ηρακλή.

Σε εκπομπή που έχουν σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών επεσήμαναν ότι κανείς δεν απαξίωσε τον Σαββίδη, αλλά «δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να ολισθαίνει», όπως ανέφεραν.

«Εμείς στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ. Αν ο Ιβάν Σαββίδης είναι μαζί μας με τις πράξεις του, όπως έκανε για παράδειγμα με την πληρωμή των χρεών, όταν είναι μαζί μας ανεβάζοντας ψηλά τον ΠΑΟΚ, χωρίς να τον ξεφτιλίζει όπως έγινε με άλλες ομάδες που υποβιβάστηκαν για να τις αναλάβουν παράγοντες, εμείς θα είμαστε μαζί του», ανέφερε ο εκπρόσωπος των οργανωμένων και συνέχισε:

«Κανείς δεν απαξίωσε τον Σαββίδη. Δεν μπορούμε όμως να τον αφήσουμε να ολισθαίνει. Έχει πάρει λάθος δρόμο. Πονάμε με την ομάδα μας που μικραίνει και αυτό του δείχνουμε. Κριτική κάνουμε και θα κάνουμε. ΠΑΟΚτσήδικα, κλειστά και χωρίς διαρροές. Και θα την βρούμε την άκρη. Ότι έγινε χθες, δεν ήταν οργανωμένο. Ότι έγινε, έγινε αυθόρμητα, γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν μπαίνει σε καλούπι και κλουβί», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x