Stoiximan Super League

Η τρίτη λύση του Ολυμπιακού για γκολκίπερ

Πέραν των Γκουάιτα και Φερνάντεθ, ο Ολυμπιακός εξετάζει και μία ακόμη λύση για τη θέση του τερματοφύλακα. Δεν χαλάει του Ντε Λα Μπέγια. Ανοιχτό του Μαζουακού για Λιόν, φήμες για Κασάμι στην Ιταλία.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία και οι ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις είναι αρκετές.

Σε πρώτο πλάνο είναι η απόκτηση γκολκίπερ, του ανθρώπου που θα καλύψει το κενό του Ρομπέρτο. Σύμφωνα με τον «Γαύρο», πέραν των Βιθέντε Γκουάιτα και Αντρές Φερνάντεθ υπάρχει και τρίτη λύση, που μάλλον δεν είναι από την Ισπανία. Για τον Γκουάιτα έγραφαν χθες στην πατρίδα του πως γίνονται διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Χετάφε, με τους Μαδριλένους να αξιώνουν 2-3 εκατ. ευρώ, ενώ ο Φερνάντεθ άρχισε προπονήσεις με την Πόρτο, αλλά είναι πιθανό να δοθεί ξανά δανεικός.

Σε ό,τι αφορά στον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, η απόκτησή του πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο 30χρονος αριστερός μπακ δεν υπολογίζεται για θέση βασικού στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Αρτούρ Μαζουακού. Η Λιόν παραμένει «ζεστή» για τον Γάλλο μπακ και πλέον έχει αρκετό ρευστό για να κινηθεί, μετά την πώληση του Σαμουέλ Ουμτιτί για 30 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα.

Ίσως να μην είναι η μοναδική πώληση αυτή. Στη Gazzetta Dello Sport γράφτηκε για ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός για πώληση κανενός παίκτη, αλλά πάντα στην τιμή που ορίζει ο ίδιος και στην οποία δεν κάνει εκπτώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x