Europa League

Η Τσέλσι νίκησε το... πούλμαν της Βίντι

Το γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Μοράτα στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης, σε μια από τις λιγοστές στιγμές που κατάφερε να νικήσει στη μονομαχία με τους κεντρικούς αμυντικούς της Βίντι.

Λίγο... οι πολλές αλλαγές στην 11άδα! Λίγο το... «πούλμαν» που είχε μπροστά από την εστία της η Βίντι δυσκόλεψαν το έργο της Τσέλσι.

Οι «μπλε» όμως έστω κι έτσι κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα. Βρήκαν τη λύση απέναντι στη δική τους παλιά «συνταγή» και να πάρουν τη νίκη 1-0 απέναντι στους Ούγγρους.

Το γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Μοράτα στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης, σε μια από τις λιγοστές στιγμές που κατάφερε να νικήσει στη μονομαχία τους κεντρικούς αμυντικούς της Βίντι.




Μέχρι τότε ο Σάρι είχε αρχίσει να αγχώνεται... Στο 54ο λεπτό πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή τον Αζάρ ελπίζοντας ότι εκείνος θα έβρισκε λύση απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Βίντι.

Οι Άγγλοι είχαν την πρωτοβουλία από την αρχή του αγώνα, όμως δύσκολα έβρισκαν τρόπο να φτάσουν με αξιώσεις σε θέση βολής. Ενδεικτικό το γεγονός ότι μέχρι το τέρμα του Μοράτα είχαν μόλις τέσσερα σουτ για γκολ της Βίντι. Την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι είχαν βρεθεί δύο φορές σε θέση βολής με τον Νεγο στο πρώτο μέρος.

Η πίεση της Τσέλσι αυξήθηκε πάρα πολύ στο δεύτερο 45λεπτο. Οι παίκτες της προσπαθήσαν να «σπάσουν» την άμυνα από τα πλάγια και έφτασαν στο γκολ του 70ου λεπτού. Ωστόσο στο 85ο λεπτό η Βίντι με τον Φιόλα είχε άλλη μια καλή στιγμή για να κάνει την έκπληξη.

Η Τσέλσι με τη νίκη αυτή είναι στην πρώτη θέση με τον ΠΑΟΚ να περνάει στη 2η θέση με ισοβαθμία με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Τσέλσι: Αρινθαμπαλάγα, Έμερσον, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Τζαπακόστα, Φάμπρεγας, Λόφτους-Τσικ (66’ Μπάρκλεϊ), Κόβατσιτς, Πέδρο (54’ Αζάρ), Γουίλιαν (74’ Μόουζες), Μοράτα.

Βιντι: Τουιβέλ, Φιόλα, Ζουχάζ, Βινίσιους, Στόπιρα, Νικόλοφ, Χάντιτζ (77’ Κόβατς), Νέγο, Μιλάνοφ (83’ Χότζιτς), Χάτζιτς (83’ Πατκάι), Σκέποβιτς.

Τα αποτελέσματα:
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – ΠΑΟΚ 1-4
(61’ Σκάβιτς – 6’ Πρίγιοβιτς, 11’ 17’ Ζαμπά, 73’ Πέλκας)

Τσέλσι – Βίντι 1-0
(70’ Μοράτα)

Η επόμενη αγωνιστική (25//10)
Τσέλσι – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
ΠΑΟΚ – Βίντι

Η βαθμολογία:
Τσέλσι 6 (2-0)
ΠΑΟΚ 3 (4-2)
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3 (3-4)
Βίντο 0 (0-3)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x