Αγγλία

Η Τσέλσι υποδέχεται την Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα

Μετά την «απόδραση» της Μπράιτον από το Λονδίνο, η 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται με την Τσέλσι να υποδέχεται την τρομερή Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα & τις μάχες των ομάδων του Μάντσεστερ.

Την «αυλαία» των σημερινών αναμετρήσεων ανοίγει ως είθισται το παιχνίδι των 14:30, όπου η Τσέλσι υποδέχεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την εκπληκτική Γουότφορντ, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Οι «μπλε» θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, τα οποία αγνοούν από τις (27/9), όταν απέδρασαν από την Μαδρίτη, με σκορ 2-1 επί της τοπικής Ατλέτικο. Απέναντι στις επικίνδυνες «σφήκες», οι οποίες πραγματοποιούν καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα, το έργο τους προδιαγράφεται δύσκολο, καθώς η ομάδα του Μάρκο Σίλβα την προηγούμενη αγωνιστική «υπέταξε» την Άρσεναλ στο γήπεδό της με 2-1.

Συνέχεια με τους αγώνες των 17:00, όπου οι δυο φορμαρισμένοι σύλλογοι του Μάντσεστερ θα έχουν θεωρητικά εύκολο έργο. Η πρωτοπόρος Σίτι υποδέχεται στο «Etihad» την Μπέρνλι, που μέχρι στιγμής στέκεται στο ύψος της στην φετινή σεζόν, ενώ η Γιουνάιτεντ ταξιδεύει στο Χάντερσφιλντ για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη τοπική ομάδα. Τόσο οι «πολίτες», όσο και οι «κόκκινοι διάβολοι», επιζητούν τους τρεις βαθμούς της νίκης, σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση, ώστε να δώσουν συνέχεια στην «μάχη» που δίνουν για τον τίτλο.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια της σημερινής ημέρας, η Νιούκαστλ που βρίσκεται εν μέσω διοικητικών εξελίξεων, υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Μπορεί οι «καρακάξες» να έχουν θεωρητικά εύκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζουν τους ουραγούς του βαθμολογικό πίνακα, αλλά θα πρέπει να προσέχουν, καθώς οι «αετοί» του Λονδίνου, έκαναν σεφτέ στις νίκες και τους βαθμούς, καθώς επικράτησαν στο «Σελχαρστ Παρκ» της Τσέλσι με σκορ 2-1. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και η Στόουκ, η οποία απέναντι στην προτελευταία του βαθμολογικού πίνακα Μπόρνμουθ. Μπορεί οι «Potters» να μην βρίσκονται στην καλύτερή τους αγωνιστική κατάσταση, αλλά απέναντι στα «κεράσια» τους παρουσιάζεται η μοναδική ευκαιρία να πάρουν στο «bet365» τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να «ξεκολλήσουν» από τις τελευταίες θέσεις και να ανέβουν στην βαθμολογία.

Τα παιχνίδια των 17:00 συμπληρώνει το Λέστερ-Σουόνσι, που είναι ίσως η αναμέτρηση που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις αναμετρήσεις που διεξάγονται εκείνη την ώρα. Οι «αλεπούδες» στην μετά-Σαίξπηρ εποχή και τον Πάολο Μπενέτι σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή, υποδέχονται στο «King Power Stadium» τους «κύκνους» σε μια αναμέτρηση ζωής και θανάτου. Οι μεν γηπεδούχοι με νίκη απομακρύνονται έστω και προσωρινά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι δε φιλοξενούμενοι θα έχουν αυξήσει κατά πέντε βαθμούς την διαφορά τους από τους σημερινούς αντιπάλους. Ενδεχόμενη ήττα και για τις δυο ομάδες, τις μπλέκει σε «περιπέτειες».

Τέλος ο αγώνας της Σαουθάμπτον με την Γουέστ Μπρομ στο «St’ Mary’s Stadium», είναι αυτός που κλείνει την αυλαία των παιχνιδιών της σημερινής ημέρας. Αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς διεξάγεται ανάμεσα στους 12ους «Αγίους» και τους 11ους «baggies», με τον νικητή να «ξεκολλάει» από τις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας, διεκδικώντας με αξιώσεις τις θέσεις που οδηγούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής (21/10)

Τσέλσι-Γουότφορντ (14:30)
Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι (17:00)
Χάντερσφιλντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17:00)
Στόουκ Σίτι-Μπόρνμουθ (17:00)
Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας (17:00)
Σουόνσι-Λέστερ (17:00)
Σαουθάμπτον-Γουέστ Μπρομ (19:30)

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x