Euro 2024

Η Χιλή έχασε την πρόκριση λόγω… hangover!

Ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η σύζυγος του Κλαούντιο Μπράβο η οποία κατηγορεί ορισμένους συμπαίκτες του άντρα της για προπόνηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορίες για έξαλλα πάρτι και απουσίας λόγω ποτού εξαπέλυσε η Κάρλα Πάρντο προς πάσα κατεύθυνση. Η σύζυγος του Κλαούντιο Μπράβο, ανέβασε μία ανάρτηση στο Instagram στην οποία αποθέωνε τον αρχηγό της Εθνικής Χιλής αλλά και τα «έχωνε» σε κάποιους συμπαίκτες του ρίχνοντάς τους την ευθύνη για τον αποκλεισμό της ομάδας από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

inner

«Σε ευχαριστώ εθνική ομάδα για όλες τις ιδιαίτερες στιγμές. Ευχαριστώ τον ‘κάπτεν Αμέρικα’ μου για όλα όσα μας έδωσες. Όμως, όταν φοριέται η φανέλα, χρειάζεται επαγγελματισμός. Γνωρίζω πως η πλειοψηφία των παικτών εργάστηκαν σκληρά, την στιγμή που άλλοι πήγαιναν σε πάρτι και δεν προπονούνταν καν, αφού ήταν πολύ μεθυσμένοι για να το κάνουν. Αν το καπέλο σου χωράει, βάλτο και σταμάτα να κλαις, γιατί τώρα κλαίει μια ολόκληρη χώρα. Θα σε περιμένουμε με μια ανοιχτή αγκαλιά, αρχηγέ», έγραψε η κυρία Μπράβο.

Από την άλλη μεριά, ο Γκάρι Μεντέλ δεν φαίνεται να συμφωνεί με τα παραπάνω. Ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής δήλωσε πως δεν έπεσε στην αντίληψή του τέτοιου είδους περιστατικά: «Δεν έχω δει συμπαίκτη μου μεθυσμένο ή να προπονείται μεθυσμένος. Δεν το έχω δει αυτό πουθενά. Όλοι όσοι βρέθηκαν στην εθνική ομάδα αφιέρωσαν τον εαυτό τους σε αυτή και δούλεψαν εξαιρετικά σκληρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x