Ιταλία

Ιακίνι ή Ρέχα για Βερόνα

Δημοσίευμα της ιταλικής αθλητικής εφημερίδας «Il Messaggero» αναφέρει πως η διοίκηση της Ελλάς Βερόνα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Η Ελλάς Βερόνα επέστρεψε φέτος στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου όμως η πορεία της κρίνεται αποκαρδιωτική. Ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Il Messaggero» τονίζει πως οι διοικούντες την ομάδα προσανατολίζονται στην αντικατάσταση του προπονητή του συλλόγου, Φάμπιο Πέτσια.

Ο παλαίμαχος παίκτης των Γιουβέντους και Νάπολι προσελήφθη την περσινή αγωνιστική περίοδο και οδήγησε σε απευθείας άνοδο τους «Τζιαλομπλού». Όμως αναμένεται να «πληρώσει» το «μάρμαρο» της πενιχρής βαθμολογικής συγκομιδής. Μετά από 6 αγωνιστικές οι νεοφώτιστοι δεν έχουν καταφέρει να γευτούν τη χαρά της νίκης, βρισκόμενοι στην προτελευταία θέση της Serie A.

Πιθανότερος αντικαταστάτης θεωρείται ένας εκ των Μπέπε Ιακίνι και Έντι Ρέχα. Ο Ιακίνι κατά το παρελθόν διετέλεσε προπονητής σε Παλέρμο, Μπρέσια και Σαμπντόρια. Παραμένει άνεργος μετά την περσινή του θητεία στην Ουντινέζε. Ο Ρέχα εργάστηκε σε Αταλάντα, Νάπολι και Λάτσιο και συνιστά γνώριμο πρόσωπο αφού βρέθηκε στην Ελλάς τη σεζόν 1992-1993. Τη λίστα των υποψήφιων προπονητών συμπληρώνουν οι Μίμο Ντι Κάρλο και Μάσιμο Όντο.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x