Stoiximan Super League

Ιβάν Σαββίδης: «Δεν θα εκμεταλλευτούμε τον Παναθηναϊκό, αν θέλουμε παίκτη θα κάνουμε πρόταση»!

Ξεκάθαρη θέση και σεβασμός από τον Ιβάν Σαββίδη! Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ τόνισε ότι εφόσον θελήσει να πάρει παίκτη από τον Παναθηναϊκό θα το κάνει μόνο με κανονική μεταγραφή.

Τέλος στα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να πάρει παίκτη (υπήρχαν φήμες για Χουλτ) που θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, έβαλε ο Ιβάν Σαββίδης.

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο «Μακεδονία Παλλάς» τόνισε στους συνεργάτες του ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν πρόκειται να «πατήσει» πάνω στα οικονομικά προβλήματα των «πράσινων».

«Τη δύσκολη φάση που περνάει σήμερα ο Παναθηναϊκός, εμείς δεν θα την εκμεταλλευτούμε και οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό. Παρότι έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, αν προτεραιότητά μας είναι να αποκτήσουμε κάποιον από αυτούς, θα το κάνουμε καταθέτοντας προσφορά», ξεκαθάρισε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να τονιστεί, ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν άλλαξε άποψη και έπειτα από τις αναφορές που έγιναν από τους συνεργάτες του σε αντίθετα παραδείγματα του παρελθόντος, που αφορούσαν άλλες ελληνικές ομάδες, οι οποίες είχαν εκμεταλλευτεί τα οικονομικά προβλήματα του «δικεφάλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x