Κύπελλο Ελλάδας

Ίβιτς: «Από τη Λεωφόρο πιστεύαμε στην πρόκριση»

Η πίστη για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου υπήρχε από την ήττα στη Λεωφόρο, όπως δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το 4-0 στη ρεβάνς της Τούμπας.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέναντι στον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως άπαντες στον «Δικέφαλο του Βορρά» ήταν σίγουροι για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το αν πίστευε στην ανατροπή: «Αυτή η νίκη ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες. Όταν τελείωσε το ματς στη Λεωφόρο, στα αποδυτήρια ήμασταν σίγουροι ότι θα περάσουμε».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έκανε την τελευταία του ανατροπή σε ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το 1985: «Έγραψαν ιστορία οι παίκτες και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα σταματήσουμε εδώ. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εκτός από το πρώτο ημίχρονο, όπου κάναμε κάποια λάθη και δώσαμε χώρο στον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Αξίζαμε τη νίκη και συγχαρητήρια στους παίκτες».

Για τον έξαλλο πανηγυρισμό του στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένταση και πίεση. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα είναι φυσιολογικό και αυτό σου βγαίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x