Stoiximan Super League

Ίβιτς: «Δεν είναι δικαιολογία η κούραση. Διαφωνώ με τις διαμαρτυρίες στο τέλος»

Προβληματισμένος με την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος δεν χρησιμοποίησε τον παράγοντα της κούρασης ως δικαιολογία.

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ παραδέχτηκε ουσιαστικά ο Βλάνταν Ίβιτς μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως οι παίκτες του δεν έπρεπε να πάνε και να διαμαρτυρηθούν με τόσο έντονο τρόπο στον Δημήτρη Θάνο για την διαιτησία του.

Αναλυτικά:

Τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ έχασε και απόψε στο ΟΑΚΑ;«Είχαμε αρκετά προβλήματα ιδιαίτερα στο ξεκίνημα. Δεν πήραμε πρωτοβουλίες να παίξουμε. Βέβαια όταν δεν έχεις μπάλα στα πόδια στα πρώτα 2-3 λεπτά και δεν κάνεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια να πάρεις κατοχή, όπως κάναμε εμείς σήμερα, ήρθε το πέναλτι, μετά ήρθε το άγχος. Προσπαθήσαμε να παίξουμε. Είχαμε 1-2 φάσεις, αν και δεν είχε πολλές φάσεις ουτε από τη μία ούτε από την άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να πω πως χάσαμε άδικα. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι. Στόχος είναι να το κερδίσουμε και να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη».

Για το αν η κούραση είναι επαρκής δικαιολογία;«Δεν είναι δικαιολογία. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες. Δεν είναι θέμα κούρασης. Ειχαμε έντονο πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη φέτος».

Για τα προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό;«Ο Μαλεζάς και με τη μια κίτρινη δεν θα έπαιζε γιατί είχε τέσσερις. Δεν δικαιολογώ την κόκκινη. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές απουσίες, αλλά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και θα προετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα».

Για το πώς θα βγει του χρόνου η σεζόν;«Συμφωνώ! Θα υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια στα πλέι οφ. Μπορεί να είναι και πιο ενδιαφέρον γιατί θα παίζει και ο πρώτος. Πιστεύω ότι θα μπορέσει να διορθωθεί του χρόνου αυτή η εικόνα. Χρειάζεται μεγαλύτερο ρόστερ. Όχι μόνο σε μας, αλλά και στους άλλους. Υπάρχουν έξι παιχνίδια φέτος στα πλέι οφ, του χρόνου 10. Το πρόβλημα θα είναι έντονο στο τέλος. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα σε όλες τις ομάδες, τραυματισμοί… Χθες χάσαμε και τον Γλύκο που τραυματίστηκε σοβαρά και είναι κάτι που δεν θέλουμε να συμβεί σε κανέναν. Να αποφεύγουμε αυτά τα πράγματα».

Αν ήταν κακή μέρα σήμερα;«Υπήρξαν και παιχνίδια που κερδίσαμε και δεν παίξαμε καλά. Όλα τα παιχνίδια, πλην ενός, έληξαν 1-0! Ετσι είναι το πρόγραμμα και καταλαβαίνουμε όλοι ότι έτσι πρέπει να γίνει…»

Αν άργησε να κάνει αλλαγές; «Πρώτη αλλαγή κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Όταν γνωρίζουμε ότι έχουμε πίσω μας τόσα παιχνίδια και μπορεί ένας παίκτης να ζητήσει αλλαγή πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Προσπαθήσαμε να βάλουμε δευτερο φορ, να παίξουμε με τρεις παίκτες πίσω και περισσότερους μπροστά. Αυτό ήταν το σχέδιό μου. Δεν μας βγήκε».

Τι έχει ο Κάμπος; «Εχει πρόβλημα στον δικέφαλο. Είναι ο μοναδικός παίκτης φέτος που είχε το ίδιο μυϊκό πρόβλημα. Το πόσο σοβαρό είναι θα δούμε αύριο».

Για το αν υπάρχουν παράπονα από τη διαιτησία; «Δεν είναι κάτι που θέλω να γίνετε αυτό στο τέλος με τις διαμαρτυρίες. Δεν ήταν όμορφα πράγματα και πρέπει να το συζητήσουμε κι αυτό. Εχει τελειώσει το παιχνίδι, δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα. Χρειάζεται ψυχραιμία».

Αν έχει παράπονα από τη διαιτησία;«Όχι. Για τους δικούς μας παίκτες το λέω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x