Stoiximan Super League

Ίβιτς: «Έκαναν όλοι μεγάλη προσπάθεια»

Για τον πολύτιμο βαθμό που πήρε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ και το τελευταίο ματς στην Τούμπα μίλησε ο Βλάνταν Ίβιτς, τονίζοντας την σπουδαιότητα που έχει η παρουσία του κόσμου.

Για τον πολύτιμο βαθμό που πήρε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ και το τελευταίο ματς στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ μίλησε ο Βλάνταν Ίβιτς, τονίζοντας την σπουδαιότητα που έχει η παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά, όσα είπε:
Για το τι κρατάει από τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και ποιες είναι οι σκέψεις του για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα:
«Πρώτα από όλα θέλω να κρατήσω την σοβαρότητα των ποδοσφαιριστών μου, την θέληση τους και φυσικά την υπομονή που είχαν στον αγωνιστικό χώρο. Κάνανε όλοι μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε να κρατήσουμε ένα αποτέλεσμα που αυτή την στιγμή όπως φαίνεται μας όσο θα μας έκανε και η νίκη. Ουσιαστικά αυτός ο πόντος είναι κάτι που μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε και στο τελευταίο παιχνίδι, ώστε να πάμε όπως ξεκινήσαμε και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση» .

Για τις απουσίες και το μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ των αγώνων:
«Το χρονικό διάστημα είναι για όλους το ίδιο. Και οι τέσσερις ομάδες θα παίξουν μετά από 48 ώρες. Επίσης θα έχουμε απουσίες, όπως και ο αντίπαλος, αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε την κατάλληλη εντεκάδα ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι» .

Για την παρουσία του κόσμου:
«Έχουμε πολύ καιρό να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και είναι κάτι που μας ικανοποιεί όλους. Περιμένουμε να είναι όπως πάντα να είναι ένας εξτρά παίκτης για εμάς και να μας δώσει την δύναμη που χρειαζόμαστε. Είναι πολύ καλό αυτό. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα γιατί το αξίζει. Έχουμε αποδείξει πολλά πράγματα σε αυτά τα πέντε παιχνίδια, κάναμε ότι μπορούσαμε για να ξεπεράσουμε τους αντιπάλους μας που ξεκίνησαν με περισσότερους βαθμούς. Γι αυτό λοιπόν περιμένω στήριξη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x