Stoiximan Super League

Ίβιτς: «Έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα»

Το πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα διαπίστωσε όπως ήταν λογικό ο Βλάνταν Ίβιτς. «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό», τόνισε για τις πολλές χαμένες φάσεις.

Τα προβλήματα που έχει η ομάδα του επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λευκή ισοπαλία με την Ξάνθη στην Τούμπα, ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε πως ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι κακός, ενώ υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν είχαν καθαρό μυαλό στα τελειώματα των φάσεων και διέκρινε το πρόβλημά τους στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά

«Χάσαμε δυο βαθμούς. Αυτό είναι το πρώτο που μου μένει. Το δεύτερο είναι ότι δε σκοράραμε στις πολλές φάσεις. Έχουμε θέμα εκεί. Στα άλλα ματς το είχαμε πάλι αλλά κερδίζαμε. Αυτό ξεκινάει από τις προπονήσεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στα τελειώματα. Βέβαια υπάρχει και ένα τελευταίο 20λεπτο που κάναμε πίεση και φάσεις, αλλά όχι από κάτι οργανωμένο. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό χωρίς λόγο. Προσπάθησα να τους βοηθήσω από τον πάγκο και είναι κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσω μαζί τους.

Όλοι κυνηγήσαμε να βάλουμε γκολ, όλοι έδωσαν το 100%. Μπορεί κάποιος να μην ήταν σε καλή μέρα αλλά αυτό συμβαίνει. Δε σου βγαίνουν οι φάσεις. Έχουμε και έναν κακό αγωνιστικό χώρο που δε φαίνεται από ψηλά. Δεν μπορούσαμε να έχουμε καλή κυκλοφορία και καλή πρώτη επαφή. Είναι δικό μας γήπεδο, δικό μας πρόβλημα, εμείς πρέπει να το λύσουμε»
, είπε αρχικά.

Για τη δυσκολία του γκολ και τα στατιστικά των παικτών που ήρθαν: «Είμαστε μια ομάδα που δημιουργεί και κάνει φάσεις. Ευκαιρίες χάνουν και οι καλύτερες παίκτες. Τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έγινε καλός μεταγραφικός σχεδιασμός. Ήταν καλός πριν 4 ώρες και τώρα δεν είναι; Μας έλειψε συγκέντρωση και στα τρία ματς. Δε γίνεται να χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Κάποιες φορές πρέπει σε μια ευκαιρία να βάλεις ένα γκολ».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου: «Έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες που δεν ξέρουν τι συμβαίνει εδώ. Έρχονται από άλλα πρωταθλήματα που παίζουν πιο ανοιχτά. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να προσαρμοστούμε».

Για το ματς στην Τσεχία: «Θέλουμε να γίνει το ματς στην Τσεχία. Έχουμε σχεδιάσει το πρόγραμμα και είμαστε έτοιμοι. Αύριο θα ξέρουμε αν θα παίξουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x