Stoiximan Super League

Ίβιτς ή μήπως…

Ένας εκ των Βλάνταν Ίβιτς και Στέφανου Γαϊτάνου θα «τρέξει» τη Βέροια έως το τέλος της σεζόν. Σίγουρος για το καλοκαίρι και μετά ο Σέρβος τεχνικός.

Ο Στέφανος Γαϊτάνος (ήταν στον πάγκο με τον Παναθηναϊκό) θα κρίνει το ποιος θα καθοδηγήσει τη Βέροια μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν δείξει την προτίμηση τους στο πρόσωπο του και θέλουν να παραμείνει στον πάγκο στο υπόλοιπο της σεζόν, αλλά ο ίδιος δεν παρουσιάζεται ζεστός τη δεδομένη στιγμή.

Εάν δεν αλλάξει απόφαση, θα γίνει πίεση στον Βλάνταν Ίβιτς, που θεωρείται σίγουρο ότι θα αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι και μετά, ενώ βρίσκεται στην Κ-20 του ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο ένας λόγος που δεν αποτελεί πρώτη επιλογή ο 38χρονος τεχνικός και ο άλλος πως θέλουν να γίνει μια πιο ομαλή μετάβαση στο νέο προπονητικό τιμ στη μετά-Γκρανέρο εποχή.

inner

Ο Ίβιτς δεν διαθέτει εμπειρία σε πρώτη ομάδα, καθώς έχει δουλέψει μόνος στις Ακαδημίες του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά θέλουν στον σύλλογο της Ημαθίας να επενδύσουν σε έναν νέο προπονητή και θεωρού ότι ο συγκεκριμένος έχει γνώσεις και φιλοδοξίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x