Champions League

Ίβιτς: «Ήταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο»!

Τη θέληση και την πειθαρχία των παικτών του ΠΑΟΚ κράτησε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το 1-1 με τον Άγιαξ.

Ευχαριστημένος με την εικόνα του ΠΑΟΚ στο 1-1 με τον Άγιαξ, αλλά κυρίως με τη θέληση και την πειθαρχία που έδειξαν οι παίκτες του, ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος παράλληλα εμφανίστηκε προσγειωμένος ενόψει της ρεβάνς.

«Δουλέψαμε στην τακτική από τη στιγμή που μάθαμε τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι έχουμε μία ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και έχει στο χώρο του κέντρου δημιουργικούς παίκτες και μπροστά παίκτες με καλά στοιχεία, όπως έδειξαν και σήμερα. Είχαμε θέληση, πειθαρχία και τα παιδιά έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Υπήρξαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές και θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ. Είναι το πρώτο ημίχρονο. Υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Έχουμε μία με δύο μέρες να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το δεύτερο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Βλάνταν Ίβιτς στην κάμερα του ΟΤΕ TV και πρόσθεσε:

«Περιμέναμε την πίεση του Άγιαξ γιατί έτσι παίζει. Σήμερα είχαν απουσίες και στο δεύτερο παιχνίδι θα είναι πιο δυνατοί. Αυτό πιστεύω και από εμάς γιατί περιμένω κάποιους δικούς μας παίκτες να είναι διαθέσιμοι».

Για την καλή κατάσταση των δύο ομάδων τόσο πρόωρα: «Υπήρχαν πολλά τρεξίματα και από τις δύο ομάδες. Υπήρχε και το τακτικό κομμάτι που ήταν σημαντικό. Εμείς βγάλαμε αρκετά τρεξίματα και είχαμε καλές τοποθετήσεις στο χώρο του κέντρου. Όλοι έδωσαν το μάξιμουμ και έκαναν απλά ένα καλό πρώτο ημίχρονο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x