Stoiximan Super League

Ίβιτς: «Ο Πανιώνιος έχει αποδείξει μέχρι τώρα πάρα πολλά»

Τις δυσκολίες που κρύβει για τον ΠΑΟΚ η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη τόνισε ο Βλάνταν Ίβιτς, ενόψει του ματς της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος έχει αποδείξει μέχρι τώρα πάρα πολλά πράγματα. Συγχαρητήρια για όλα όσα έχει κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή. Το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη είναι διαφορετικό από αυτό της Τούμπας. Παίζουμε εκτός έδρας, κόντρα σε μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένη. Ξέρουμε τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: «Εμείς έχουμε μόνο ένα σκοπό. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να νικήσουμε το παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο, όπως ήταν και το προηγούμενο παιχνίδι, στην Τούμπα. Είμαστε συνηθισμένοι. Όλο το χρόνο ψάχνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος».

Για το αν έμαθε κάτι παραπάνω για το παιχνίδι του Πανιωνίου στο ματς που έγινε στην Τούμπα: «Τόσο εμείς, όσο και ο Πανιώνιος θα παίξουμε με διαφορετικές ομάδες. Πόσο διαφορετικές θα είναι, θα φανεί την Τετάρτη. Εμείς έχουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, που ακολουθούμε όλη τη χρονιά. Δεν θα αλλάξουμε κάτι όσον αφορά αυτό. Σκοπός μας, όπως είπα, είναι να κερδίσουμε και προς εκεί θα κινηθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x