Stoiximan Super League

Ίβιτς: «Περίεργο συναίσθημα, παίζει η αγαπημένη μου ομάδα με αυτή που προπονώ»

Περίεργο συναίσθημα χαρακτήρισε την αυριανή φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Βλάνταν Ίβιτς.

Μια ιδιαίτερη και συνάμα περίεργη στιγμή θα είναι το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, αύριο Σάββατο (8/10) για τον Βλάνταν Ίβιτς. Και αυτό γιατί όπως υποστήριξε ο τεχνικός του «δικέφαλου του βορρά», θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της καρδιάς του.

Αναλυτικά

«Από την μια πλευρά μου είναι περίεργο για εμένα γιατί θα παίξουμε με την αγαπημένη μου ομάδα και σαν προπονητής του ΠΑΟΚ, ενώ έχω παίξει απέναντι της στην Τούμπα. Είναι η πρώτη μου φορά στην Σερβία κόντρα στην αγαπημένη μου ομάδα, που έχω παίξει έξι χρόνια, την όποια στηρίζω από μικρός και από αυτή την πλευρά μου είναι περίεργο. Ωστόσο είμαι επαγγελματίας και ήρθαμε εδώ για να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι. Θέλουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό μας και να δούμε κάποιους παίκτες που δεν είχαν πολύ συμμετοχή. Αύριο οι παίκτες μου θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να βγάλουμε κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο όπως περιμένουμε και στα επίσημα παιχνίδια.

Όταν περνάς έξι χρόνια σε μια ομάδα, είναι λογικό να τα θυμάσαι. Πέρασα εδώ ωραίες στιγμές. Κάποιες φορές ήμουν χαρούμενος, άλλες στεναχωρημένος, ειδικά όταν χάνεις. Βλέπω τα ίδια πρόσωπα εδώ, δεν έχουν αλλάξει δουλειές και χάρηκα που τους είδα και πάλι από κοντά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x