Champions League

Ίβιτς: «Περίμενα τον Άγιαξ – Φέτος θα προκριθούμε»! (audio)

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να περάσει το εμπόδιο του Άγιαξ και θα προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League εμφανίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς λίγη ώρα μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

Την πίστη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί και πρέπει να περάσει το εμπόδιο του Άγιαξ εξέφρασε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου λίγη ώρα μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός στους εκπροσώπους του Τύπου

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ: «Να είμαι ειλικρινής περίμενα αυτή την ομάδα. Όταν μιλήσαμε μεταξύ μας, με τους ανθρώπους της διοίκησης, είχα την αίσθηση ότι θα κληρωθούμε με τον Άγιαξ. Έχουμε παίξει ξανά στο παρελθόν. Ξέρουμε ότι είναι μία τεράστια ομάδα στο ευρωπαϊκό και το ολλανδικό ποδόσφαιρο. Τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όλα αυτά που σας έχω πει μας δίνουν παραπάνω κίνητρο να παλέψουμε για την πρόκριση.

Έχουμε δει και η ομάδα του Άγιαξ έχει κάνει αρκετά φιλικά τις προηγούμενες. Οι άνθιρωποι που ασχολούνται με τους αντιπάλους μας τον έχουν δει. Στα επόμενα παιχνίδια θα στείλουμε πάλι άνθρωπό μας, αλλά μπορεί να πάω και εγώ. Όπως και εμείς, τελειώνουν την προετοιμασία και ετοιμάζονται για το πρώοτ παιχνίδι. Στην προετοιμασία δοκιμάζουμε κάποια πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας. Όσο πλησιάζει το παιχνίδι οι παίκτες μου θα πάρουν τη φρεσκάδα που χρειάζεται για να είναι έτοιμοι. Τα επόμενα παιχνίδια θα είναι πιο ουσιαστικά για όλους μας».

Για τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ στα συγκεκριμένα ματς με τους Ολλανδούς: «Είναι τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς και είναι πολύ σημαντικά για τον σύλλογο. Οι παίκτες πρέπει να έχουν πίστη πως θα προκριθούμε. Αυτό είναι το πρώτο που θα ζητήσει. Πάντα υπάρχει ο αντίπαλος που είναι απέναντι, όμως εγώ πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες μου. Έχουμε ακόμα δέκα μέρες, θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε κάποια μικρά προβλήματα που έχουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια».

Για τις μνήμες που έρχονται στον ίδιο από τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2010: «Έχω μία πίκρα από την προηγούμενη συνάντησή μας. Φτάσαμε κοντά στην πρόκριση. Παίξαμε καλά, δε χάσαμε σε κανέναν αγώνα. Η πρώτη ομάδα του Άγιαξ ήταν πολύ δυνατή και μπορείτε να δείτε πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν πάει σε μεγάλες ομάδες. Δουλέψαμε σκληρά και φτάσαμε πολύ κοντά. Φέτος με την πίστη στις δυνατότητές μας, όποιος και αν είναι μπροστά μας, και αν αλλάξουμε κάποια πράγματα που θέλω, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε».

Για το πρώτο ματς που θα γίνει στην Ολλανδία: «Εξαρτάται πώς το βλέπει ο καθένας. Κάποιος μπορεί να προτιμάει το πρώτο παιχνίδι μέσα ή το εκτός έδρας. Δεν μπορούμε να επιλέξουμε. Δεν διαλέγω εγώ».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Όσον αφορά τον Κάνιες, δεν νομίζω ότι θα είναι έτοιμος. Κάναμε εργομετρικές εξετάσεις, κάνει μεγάλη προσπάθεια, αλλά δύσκολα θα είναι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα παιδιά. Έχουμε ακόμα δέκα μέρες και όσο πλησιάζουμε θα έχω ολοκληρωμένη εικόνα για την ετοιμότητα των παικτών μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x