Europa League

Ίβιτς: «Το ήξερε ο Τζιόλης. Πάμε για φορ»

Ο Βλάνταν Ίβιτς εξήγησε τους λόγους που ο ΠΑΟΚ άφησε ελεύθερο τον Αλέξανδρο Τζιόλη και επιβεβαίωσε πως η ομάδα του κινείται για φορ, αλλά θα αποκτήσει παίκτη μόνο αν θα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Τιφλίδας αφιερώθηκε ελάχιστα στον αγώνα της Πέμπτης και αναλώθηκε κατά βάση σε ζητήματα έμψυχου δυναμικού.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στους λόγους του διαζυγίου με τον Αλέξανδρο Τζιόλη. «Την απόφαση δεν την πήραμε… χθες. Η ενημέρωση έγινε εδώ και καιρό. Δε μπορώ να σας πω τον λόγο. Ο ίδιος το ξέρει από πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Σεβόμαστε όλα όσα πρόσφερε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον ΠΑΟΚ. Αλλά φέραμε δύο παίκτες σε αυτή τη θέση. Θέλουμε να παίξουμε πιο γρήγορα, πιο πιεστικά και όπως με τον Κάτσε και με τον Τζιόλη ήμασταν ξεκάθαροι. Εγώ δεν ήμουν άνθρωπος που θα πω σε παίκτη μου 4-5 πριν το τέλος των μεταγραφών πως δεν υπολογίζεται. Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό», τόνισε, ενώ για τους αντικαταστάτες του, είπε: «Είναι ο Σάκχοφ και ο Κάνιας. Ο Σάκχοφ μπορεί να παίξει και στη θέση «6» και στη θέση «8». Το πώς θα παίξουμε εξαρτάται. Όμως και οι δύο μπορούν να παίξουν στη θέση αυτή».

Μιλώντας για το δανεισμό του Κάτσε στην Βικτόρια Πλζεν είπε: «Ο Κάτσε ήταν στο Euro. Είχε ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα. Αυτή ήταν η απόφασή μας πως ο παίκτης θα πουληθεί. Έτσι κάναμε σχεδιασμό και φέραμε παίκτες στη θέση του. Είμαι ευχαριστημένος για τους παίκτες που φέραμε, βέβαια έχουμε και άλλους παίκτες, όπως ο Χαρίσης και ο Τσίμιροτ. Ο Κάτσε πρόσφερε πολλά και του εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Όσο για το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης είπε: «Σε λίγες μέρες τελειώνει η μεταγραφική περίοδος. Βλέπουμε παίκτες και συζητάμε. Αν αποκτήσουμε θα είναι επιθετικός που μπορεί να παίξει και στα πλάγια. Αν πάρουμε κάποιον θα πρέπει να είμαστε σίγουροι πως θα μας βοηθήσει. Δεν θα πάρουμε παίκτη, απλώς για να πάρουμε. Δεν είναι η τακτική μου αυτή. Δεν είναι εύκολο να βρούμε αυτό που ψάχνουμε. Ξαναλέω αν φέρουμε κάποιον θα είναι για να βοηθήσει. Αν θα φέρουμε κάποιον ή όχι θα φανεί στο τέλος».

Σχετικά με τη δύναμη του ΠΑΟΚ στις στημένες φάσεις, τόνισε: «Η ομάδα δουλεύει τις στημένες φάσεις από την πρώτη μου ημέρα. Τα παιχνίδια πλέον κατά 60% κρίνονται από τις στημένες φάσεις. Δουλεύουμε κάθε εβδομάδα και προετοιμαζόμαστε ξεχωριστά για κάθε αντίπαλο. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για το παιχνίδι μας».

Για την ενδεκάδα και το αν θα χρησιμοποιήσει τους Κάνιας, Μπρκιτς και Μπίσεσβαρ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, έχει μία λογική. Αλλά δε θα πας πάντα με αυτή. Οι παίκτες έχουν ενοχλήσεις καμία φορά, έχει σχέση ο αντίπαλος, η έδρα. Γνωρίζω την ενδεκάδα, αλλά θα τη δείτε αύριο. Εγώ δε λέω ποτέ ενδεκάδα. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αλλαγές».

Σχετικά με την αναβολή του πρωταθλήματος και πώς επηρεάζει τον προγραμματισμό του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Φιλικά παιχνίδια θα υπάρχουν σίγουρα για να κρατήσουμε την ομάδα σε φόρμα. Δουλεύουμε καθημερινά. Θα μας λείπουν και παίκτες με Εθνικές ομάδες. Μπαίνουμε στον τρίτο μήνα προετοιμασίας. Μας λείπει, αλλά είναι για καλό. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε και θα ανταπεξέλθουμε με φιλικά για να παραμείνουμε σε φόρμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x