Stoiximan Super League

Ίβουσιτς: «Στον Ολυμπιακό όλα είναι σε κορυφαίο επίπεδο»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ίβιτσα Ίβουσιτς, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του και αποθέωσε την οργάνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Δύσκολες μέρες πέρασε ο Ίβιτσα Ίβουσιτς στην Ίστρα και τώρα απολαμβάνει κάθε στιγμή στον Ολυμπιακό, ο οποίος πριν από λίγο καιρό απέκτησε τον Κροάτη τερματοφύλακα.

Ο 23χρονος γκολκίπερ εμφανίστηκε σε συνέντευξή του απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ εκθείασε τον σύλλογο για τις εγκαταστάσεις του και όσα παρέχει στους παίκτες του.

«Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού σοκαρίστηκα, αλλά φυσικά ήμουν πολύ χαρούμενος που θα προπονούμουν με μία τέτοια ομάδα. Στον Ολυμπιακό όλα γίνονται για να υπάρξει πρόοδος και γίνονται όλοι καλύτεροι. Η ατμόσφαιρα είναι θετική σε όλη την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είχα το όνειρο να πάω σε μία τέτοια ομάδα. Πάντα δουλεύουμε για κάτι σαν κι αυτό και αφιερώνουμε όλη μας τη ζωή. Στην ομάδα όλα γίνονται για να μην λείπει τίποτα από τους παίκτες και στο Ρέντη, το προπονητικό μας κέντρο, έχουμε τρία γυμναστήρια, μία αίθουσα αποθεραπείας με κρύο και ζεστό νερό, εστιατόριο. Όλα είναι σε κορυφαίο επίπεδο», τόνισε ο Ίβουσιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x