Europa League

Ιντέγε: «Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε τα ματς με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ»

Την σημασία που έχει το να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις νίκες, στα ματς κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Ιντέγε Μπράουν, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τους Κύπριους για το Europa.

Έτοιμοι να αφήσουν πίσω την ήττα από την ΑΕΛ και να επικεντρωθούν στα ματς με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Μπράουν Ιντέγε.

Ο επιθετικός των ερυθρόλευκων μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του ματς, ενόψει του ματς με την ομάδα της Λευκωσίας για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά, όσα είπε:
Για το αν υπάρχει η πίστη πως μπορούν να επιστρέψουν στις νίκες με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ: «Είμαστε παίκτες που ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε αυτά τα ματς. Αφήνουμε πίσω μας ό, τι έγινε. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στην επίθεση: «Όχι, δεν πιστεύω πως έχουμε πρόβλημα. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να δημιουργούμε φάσεις και να σκοράρουμε».

Για τη συνεργασία του με τον Όσκαρ Καρντόσο στην επίθεση: «Είναι καλή. Είναι καλός χαρακτήρας. Χρειάστηκε να παίξουμε μαζί σε ένα ματς. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Είναι πρώτη φορά που δοκιμάσαμε κάτι τέτοιο και θέλει χρόνο. Είμαι πολύ χαρούμενος όπου και εάν παίζω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x