Ιταλία

Ίντερ από τα παλιά, «τούμπαρε» τη Γιουβέντους (video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάουρο Ικάρντι που ισοφάρισε και έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ, η Ίντερ επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Γιουβέντους και δήλωσε παρούσα στη μάχη του πρωταθλήματος!

Αυτή η Ίντερ, ναι, μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Η ομάδα του -εξαιρετικού σήμερα- Φρανκ Ντε Μπουρ έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, δεν πτοήθηκε από το γκολ του Λιχτστάινερ και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ικάρντι που ισοφάρισε και έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ, έφερε… τούμπα τη Γιουβέντους (2-1) και δήλωσε παρούσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η Ίντερ ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, πίεζε ασφυκτικά τη Γιουβέντους η οποία αδυνατούσε να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα και να δημιουργήσει καλές στιγμές. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν δύο πολύ μεγάλες στιγμές με τον αρχηγό της, αλλά τη μία ο Ικάρντι έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό «γάμα» του Μπουφόν, ενώ στο 34’ είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο δοκάρι.

inner

Οι Μιλανέζοι συνέχιζαν να πιέζουν, έψαχναν το γκολ αλλά στο 66’ είδαν τη Γιουβέντους να ανοίγει το σκορ. Ο Άλεξ Σάντρο μπήκε από τα αριστερά και έκανε ωραία συρτή σέντρα, με τη μπάλα να περνάει απ’ όλους και να καταλήγει στον αφύλαχτο Λιχτστάινερ που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Το γκολ των φιλοξενούμενων λειτούργησε ευεργετικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι απάντησαν αμέσως. Ο Μπανέγα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ικάρντι με εξαιρετική κεφαλιά νίκησε τον Μπουφόν ισοφάρισε.

inner

Δώδεκα λεπτά μετά δε, ο αρχηγός και σκόρερ της Ίντερ, σέντραρε καταπληκτικά με το εξωτερικό και ο Πέρισιτς με άψογη κεφαλιά στην απέναντι γωνία, έκανε την ανατροπή και έδωσε το δικαίωμα στους οπαδούς της ομάδας του να… γκρεμίσουν από τους πανηγυρισμούς το γήπεδο!

inner

Στα εναπομείναντα λεπτά, η Γιουβέντους βγήκε όλη μπροστά για να πιέσει και λίγο έλειψε να «παγώσει» το Μεάτσα με τον συνήθη ύποπτο. Από μία ακόμη σέντρα του Σάντρο, ο Ιγουαΐν έκανε τρομερή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Η Ίντερ κράταγε το 2-1 με… νύχια και δόντια, χρειάστηκε στις καθυστερήσεις να παίξει με δέκα παίκτες λόγω αποβολή του Μπανέγα και εν τέλει έφθασε στην πρώτη της εντός έδρας επικράτηση κόντρα στη Μεγάλη Κυρία μετά το 2010.



Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή 16/9


Σαμπντόρια-Μίλαν 0-1
(85’ Μπάκα)

Σάββατο 17/9

Λάτσιο-Πεσκάρα 3-0
(67' Σάβιτς, 72' Ράντου, 76' Ιμόμπιλε)

Νάπολι-Μπολόνια 3-1
(14΄ Καγεχόν, 67', 78΄ Μίλικ-56΄ Βέρντι)

Κυριακή 18/9

Ουντινέζε-Κιέβο 1-2
(25' Ζαπάτα – 82' Κάστρο, 95' Κατσιατόρε)

Κάλιαρι-Αταλάντα 3-0
(8', 73' Μποριέλο, 55' Σάου)

Κροτόνε-Παλέρμο 1-1
(23' Τρότα - 66' Νεστορόφσκι)

Σασουόλο-Τζένοα 2-0
(58' πεν. Πολιτάνο, 66' Ντεφρέλ)

Τορίνο-Έμπολι 0-0

Ίντερ-Γιουβέντους 2-1
(68' Ικάρντι, 78' Πέρισιτς / 66' Λιχτστάινερ)

Φιορεντίνα-Ρόμα 21.45

Η επόμενη(5η) αγωνιστική

Τρίτη 20/9

Μίλαν-Λάτσιο 21.45

Τετάρτη 21/9

Μπολόνια-Σαμπντόρια 19.30
Αταλάντα-Παλέρμο (21.45)
Γιουβέντους-Κάλιαρι
Κιέβο-Σασουόλο
Ουντινέζε-Φιορεντίνα
Πεσκάρα-Τορίνο
Ρόμα-Κροτόνε
Τζένοα-Νάπολι

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x