Ιταλία

Ίντερ… παρ’ το αλλιώς (video)

Κάτι δεν πάει καλά στην Ίντερ. Οι παίκτες του Φρανκ Ντε Μπουρ έβλεπαν το τέρμα σαν… σπιρτόκουτο, έχασαν τα άχαστα και δεν κατάφεραν ούτε τη 2η αγωνιστική να πάρουν το τρίποντο, 1-1 με την Παλέρμο.

Η Ίντερ είναι βαριά… άρρωστη και κάτι πρέπει να αλλάξει επειγόντως! Η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ, που έκανε πολύ κακό κοουτσάρισμα, δεν κατάφερε ούτε τη δεύτερη αγωνιστική να πάρει το τρίποντο. Οι «νερατζούρι» ήρθαν αυτή τη φορά ισόπαλοι εντός έδρας (1-1) με την Παλέρμο, μία μόλις εβδομάδα μετά την εκτός έδρας ήττα από την Κιέβο (2-0). Σωρεία χαμένων ευκαιριών από τους Μιλανέζους που έβλεπαν το τέρμα σαν… σπιρτόκουτο!

Οι «νερατζούρι» μπήκαν νωθρά στο ματς αλλά από το 20ο λεπτό κι έπειτα πήραν τα ηνία, δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως δεν μπορούσαν να βρουν στόχο με τίποτα! Ο Μεδέλ στο 25’ με σουτ μέσα από την περιοχή είδε τον Αντέλκοβιτς να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή, ενώ επτά λεπτά μετά ο Λόσαβετς σταμάτησε τον Πέρισιτς. Στην αμέσως επόμενη φάση, η κεφαλιά του Μιράντα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη ε΄χιε στο 37’ η κεφαλιά του Μουρίγιο. Τελευταία ευκαιρία στο ημίχρονο για την Ίντερ στο 43’ όταν ο Μπανέγα βρήκε τον Ικάρντι, αυτός πάτησε στον Μεδέλ μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του Χιλιανού χαφ πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Παλέρμο… σόκαρε το Τζουζέπε Μεάτσα. Ο Μουρίγιο προσπάθησε να διώξει με το τακουνάκι, ο Ρισπόλι επωφελήθηκε και έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Κολομβιανό και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα! Η Ίντερ αναγκάστηκε να βγει μπροστά και να ψάξει το γκολ. Στο 51’ η κεφαλιά του Πέρισιτς σταμάτησε στον Λόσαβετς, ενώ έντεκα λεπτά μετά το σουτ του Ντ’ Αμπρόζιο έδιωξε και πάλι ο πορτιέρε της Παλέρμο. Ο Ντε Μπουρ… θυμήθηκε στο 68’ να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Καντρέβα, βγάζοντας τον θετικότατο μέχρι τότε Πέρισιτς, ενώ άλλαξε και χωρίς λόγο αριστερό μπακ.

Στο 70’ ο Ικάρντι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα στο αριστερό «γάμα» της εστίας και δύο λεπτά μετά, λύτρωσε την ομάδα του, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Καντρέβα (1-1). Στα εναπομείναντα λεπτά, οι Μιλανέζοι προσπάθησαν για την ανατροπή και είχαν δύο ακόμη μεγάλες ευκαιρίες να το κάνουν. Στο 77’ έπειτα από σέντρα του Καντρέβα, ο Έντερ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, το γυριστό του Καντρέβα μέσα από την περιοχή έφυγε δίπλα από το «γάμα».



Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 27 Αυγούστου

Λάτσιο – Γιουβέντους 0-1
(66’ Κεντίρα)

Νάπολι – Μίλαν 4-2
(18’, 33’ Μίλικ, 74’, 93' Καγεχόν – 51’ Νιάνγκ, 55’ Σούσο)

Κυριακή 28 Αυγούστου

Ίντερ – Παλέρμο 1-1
(72' Ικάρντι / 48' Ρισπόλι)

Κάλιαρι – Ρόμα (21:45)
Κροτόνε – Τζένοα (21:45)
Φιορεντίνα – Κίεβο (21:45)
Σαμπντόρια – Αταλάντα (21:45)
Σασουόλο – Πεσκάρα (21:45)
Τορίνο – Μπολόνια (21:45)
Ουντινέζε – Έμπολι (21:45)

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (10-11/9)

Αταλάντα – Τορίνο
Μπολόνια – Κάλιαρι
Κιέβο – Λάτσιο
Έμπολι – Κροτόνε
Τζένοα – Φιορεντίνα
Γιουβέντους – Σασουόλο
Μίλαν – Ουντινέζε
Παλέρμο – Νάπολι
Πεσκάρα – Ίντερ
Ρόμα - Σαμπντόρια

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x