Stoiximan Super League

Ίδια συνταγή Ουζουνίδη με Αστέρα

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο για το Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη εδώ και καιρό εμφάνισή του στα Γιάννενα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει λόγο να αλλάξει πολλά στον αυριανό πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο (17:15).

Ο 48χρονος προπονητής θα περιμένει σήμερα να δει την κατάσταση του Νίκου Κουρμπέλη, που χθες πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Αν αγωνιστεί θα πάρει τη θέση του Λουντ δίπλα στον Ζέκα, ειδάλλως υποψήφιος είναι και ο Ρέις. Ο Μολέντο θα αντικαταστήσει τον τραυματία Τελάντερ και οι υπόλοιποι λογικά θα είναι οι ίδιοι με τους Ζωσιμάδες: Ο. Βλαχοδήμος στο τέρμα, Χουλτ και Κουλιμπαλί στόπερ, Κουτρουμπής στόπερ, Ζέκα στο κέντρο, Βιγιαφάνιες σε δημιουργικό ρόλο και οι Εμποκού και Κλωναρίδης να πλαισιώνουν τον Μπεργκ.

Υπενθυμίζεται πως πέραν του Τελάντερ, που θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, εκτός παραμένει και ο Λέτο, που υπολογίζεται ότι θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς μετά το ματς με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x