Αγγλία

Ιδιοκτήτης Νότιγχαμ: «Ολοκληρωμένο κατά 99% το deal με Μαρινάκη»

Για πρώτη φορά ότι το deal με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την εξαγορά των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει επί της ουσίας ολοκληρωθεί, παραδέχθηκε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Φαουάζ Αλ Χασάουι.

Σε αποκαλύψεις σχετικά με την επόμενη μέρα της Νότιγχαμ Φόρεστ που αφορούν άμεσα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη προχώρησε ο νυν ιδιοκτήτης της ομάδας, Φαουάζ Αλ Χασάουι.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το BBC λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της παραμονής της ομάδας στην Championship, ο Αλ Χασάουι με δηλώσεις του παραδέχθηκε όχι μόνο ότι το ενδιαφέρον του προέδρου του Ολυμπιακού είναι υπαρκτό, αλλά είναι και κατά 99% ολοκληρωμένο.

Μάλιστα, ο νυν ιδιοκτήτης της Νότιγχα τόνισε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης πλαισιωμένος με το νομικό του επιτελείο, θα έχει συνάντηση με την επιτροπή της Football League, η οποία θα έχει και τον τελευταίο λόγο προκειμένου να δώσει την έγκρισή της για την τυπική -αλλά απαραίτητη- ολοκλήρωση του deal.

«Η συμφωνία είναι πολύ κοντά, πιθανότατα θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα. Οι νέοι ιδιοκτήτες τρέχουν ήδη τα θέματα της ομάδας. Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί, εδώ και μερικές εβδομάδες τώρα. Η συμφωνία έχει κλείσει εδώ και τρεις με τέσσερις εβδομάδες από σήμερα.

Νομίζω πως ο κύριος Μαρινάκης θα έχει συνάντηση με την Football League αυτή την εβδομάδα. Πιστεύω πως η συμφωνία θα γίνει μετά από αυτό.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη εάν προκάλεσα προβλήματα στην ομάδα, αλλά εύχομαι στην Φόρεστ τα καλύτερα. Θέλω να πω στους οπαδούς ότι έδωσε τον καλύτερό μου εαυτό. Εύχομαι τα καλύτερα στους νέους ιδιοκτήτες»
, ήταν τα λόγια του Φαουζάλ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x