Αγγλία

Ιδιοκτήτης Νότιγχαμ: «Θα μείνω ακόμη και αν δεν έρθει ο Μαρινάκης»

Την παραμονή του στη Νότιγχαμ ακόμη κι αν δεν προχωρήσει το deal με την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη προανήγγειλε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Φαουάζ Αλ Χασάουϊ.

Συνέντευξη απολογιστικού χαρακτήρα για την μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε για τη Νότιγχαμ παραχώρησε ο Φαουάζ Αλ Χασάουϊ.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν υπάρχουν εξελίξεις με την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με το deal της εξαγοράς μετοχών και απάντησε πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην Φόρεστ ακόμη κι αν δεν κλείσει θετικά η υπόθεση.

«Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση από την Football League. Αλλά ακόμη κι αν από την Ελλάδα μας πουν ότι το deal δεν θα προχωρήσει, εμείς θα συνεχίσουμε.

Δεν θα αφήσω την ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι. Αλλά στο μέλλον, αν υπάρξουν άνθρωποι που μου προσφέρουν τα σωστά χρήματα, τότε θα δούμε. Πάντως δεν θέλω να πουλήσω την ομάδα, θέλω να είμαι μέρος των επιτυχιών της.
Είμαι αισιόδοξος πως ίσως καταφέρουμε να κάνουμε κάτι φέτος ή του χρόνου. Δεν θέλω να πουλήσω τον σύλλογο παρά μόνο στους σωστούς ανθρώπους. Θέλω να ξέρω το πλάνο τους και τι θα κάνουν για τη Νότιγχαμ»,
είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x