Stoiximan Super League

Ίδιος Παναθηναϊκός για ίδιο αποτέλεσμα

Πιθανότατα με ίδια διάταξη και ίδια πρόσωπα με τον αγώνα κόντρα στον Πλατανιά, ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει στην Κέρκυρα απόψε τη νίκη. Στην αποστολή κι ο Κουτρουμπής.

Υπό άλλες συνθήκες, όταν μια ομάδα αγωνίζεται Πέμπτη-Κυριακή δεν είναι το καλύτερο να παίζει με τους ίδιους παίκτες. Οι πολλές απουσίες του Παναθηναϊκού, ωστόσο, δεν δίνουν πολλά περιθώρια στον Μαρίνο Ουζουνίδη για τον αποψινό αγώνα στην Κέρκυρα (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) για τη 17η αγωνιστική.

Όλα δείχνουν πως ο 48χρονος προπονητής θα παρατάξει την ίδια ακριβώς ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που επικράτησε 2-1 του Πλατανιά την Πέμπτη. Άλλωστε εκτός παραμένουν οι τραυματίες Μέστο και Μολέντο, οι… φευγάτοι Ιμπάρμπο και Ιβανόφ, καθώς και οι Εμποκού, Κουλιμπαλί και Γουακάσο που είναι στο Κόπα Άφρικα, ενώ ο Κουτρουμπής παρότι βρίσκεται στην 20μελή αποστολή δεν θα ξεκινήσει.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι ξανά κάτω από τα δοκάρια, Μαρινάκης και Χουλτ θα καλύπτουν το δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ Ευαγγέλου και Τελάντερ θα είναι τα δύο στόπερ. Ο Κουρμπέλης θα είναι αμυντικό χαφ, με τους Ζέκα και Λουντ εσωτερικούς μέσους, ακραίους τους Βιγιαφάνιες και Παναγιώτη Βλαχοδήμο και τον Μπεργκ σέντερ φορ. Η μοναδική πιθανότητα αλλαγής στο βασικό σχήμα είναι να αρχίσει ο Μπουμάλ αντί του Βλαχοδήμου.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Χουλτ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ρινάλντι, Ρέις, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης και Μίγγος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x