Σκωτία

Ίδρωσε... αλλά νίκησε!

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως η Αμπερντίν κατάφερε τελικά να επικρατήσει της αξιόμαχης Νταντί Γιουνάιτεντ (1-0) για το εξ αναβολής παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του σκοτσέζικου πρωταθλήματος.

Με αρκετή δυσκολία, η Αμπερτνίν επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Νταντί Γιουνάιτεντ, στο εξ αναβολής ματς της 25ης αγωνιστικής του σκοτσέζικου πρωταθλήματος. Με 10 ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν την κατοχή, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν, όμως έβρισκαν απέναντί τους μια «σκυλίσια» άμυνα.

Παρόλα αυτά, στο 39', ο Ρέινολντς πήρε μια χαμένη μπαλιά, έκανε την σέντρα, με τον Ρούνεϊ να πετάγεται και με το καλάμι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 72' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς ο Ρόμπσον αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον Μπούτσερ. Οι φιλοξενούμενοι όμως, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία και να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, με αποτέλεσμα το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Έτσι η Αμπερντίν έφτασε τους 71 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Σέλτικ, η οποία όμως έχει παιχνίδι λιγίτερο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x