Super League 2

Ιντζόγλου: «Να αγωνιστούμε με τον Άρη στην Superleague»

Τον μεγάλοι στόχο της επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα, που έχει θέσει για φέτος ο Άρης, σχολίασε στη media day των κιτρινόμαυρων ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Αναλυτικά, όσα είπε στη media day του Άρη:

Η αρχική τοποθέτηση: «Καλή χρονιά με υγεία, και να πάει η ομάδα εκεί που αξίζει. Ξεκουραστήκαμε την περίοδο των Χριστουγέννων, και είμαστε έτοιμοι τώρα».

Για το νικηφόρο σερί που διακόπηκε: «Θεωρώ ότι πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με επτά νίκες και δύο “Χ”, θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Όπως ήρθαν τα παιχνίδια, είμαστε στεναχωρημένοι γιατί με τον ΟΦΗ μπορούσαμε να κερδίσουμε ενώ με τον Παναιγιάλειο μέχρι και να χάσουμε. Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά».

Για τον κόσμο του Άρη: «Όλοι πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει για τη νίκη».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος: «Εκ του αποτελέσματος αισθάνομαι δικαιωμένος. Και με τα παιδιά, το κλίμα της ομάδας, αλλά και το προπονητικό τιμ».

Για την συνεργασία του με τον Μουμίν: «Έχουμε δέσει αρκετά καλά, συνεργαζόμαστε και καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Μέσα από τις προπονήσεις ξέρουμε τις κινήσεις ο ένας του άλλου».

Για το αν είναι στόχος του να φορέσει την φανέλα του Άρη στην Superleague: «Εννοείται. Αυτός είναι ο στόχος μας και αρκετά παιδιά κάναμε δύο χρόνια συμβόλαιο για να αγωνιστούμε με τον ΑΡΗ στην Superleague».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x