Stoiximan Super League

Ηγέτης και στις αποδοχές ο Φορτούνης!

Ο Φορτούνης ήταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού στους αγωνιστικούς χώρους τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και όλοι στο μεγάλο λιμάνι ευελπιστούν ότι η επόμενη περίοδος θα είναι ακόμα καλύτερη.

Ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Φορτούνης δε χρειάστηκε να συζητήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, πριν συμφωνήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους. Η πρώτη προσέγγιση άλλωστε είχε γίνει πριν από μερικούς μήνες και μάλιστα στο αεροδρόμιο Μακεδονία, μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα.

Η συνάντηση είχε γίνει ανάμεσα στον διευθύνοντα σύμβουλο της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο και τον μάνατζερ του Φορτούνη, Πολ Κουτσολιάκο κι εκεί έγινε η πρώτη κουβέντα για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι πρωταθλητές εξέφρασαν την επιθυμία τους για υπογραφή νέου συμβολαίου, βλέποντας τον διεθνή μέσο να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις ενώ και από την πλευρά του Φορτούνη κατέστη σαφές πως ήθελε να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Μέχρι χθες που ανακοινώθηκε κι επίσημα η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, είχαν υπάρξει κι άλλες επικοινωνίες ανάμεσα σε διοίκηση των πρωταθλητών και την πλευρά του Φορτούνη και πριν από δέκα μέρες επιτεύχθηκε η οριστική συμφωνία.

Ο Φορτούνης ήταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού στους αγωνιστικούς χώρους τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και όλοι στο μεγάλο λιμάνι ευελπιστούν ότι η επόμενη περίοδος θα είναι ακόμα καλύτερη για τον διεθνή επιτελικό μέσο. Αυτό που παρουσιάζει βέβαια ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η κίνηση του Ολυμπιακού να “φτιάξει” τον παίκτη με την υπογραφή του νέου συμβολαίου, καθώς η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών συνοδεύεται και από πολύ μεγάλη αύξηση των αποδοχών του Φορτούνη. Ο 24χρονος άσος των “ερυθρόλευκων” δεν είναι πλέον μόνο ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο για τον Ολυμπιακό, είναι ηγέτης και σε ότι αφορά τις ετήσιες αποδοχές του. Τη σεζόν που τέλειωσε ο Φορτούνης δεν είχε από τα υψηλότερα συμβόλαια στον Ολυμπιακό αλλά έδειξε ότι μπορεί να σηκώσει στις “πλάτες” του τους πρωταθλητές. Η διοίκηση των “ερυθρόλευκων” φρόντισε να κάνει αυτό που θα ήθελε, όχι μόνο ο Φορτούνης, αλλά κάθε παίκτης μετά από μια σούπερ σεζόν. Να επιβραβεύσει την προσπάθεια του και αυτό ακριβώς έγινε από πλευράς Πειραιωτών στην περίπτωση του Φορτούνη.

Το ποσό που θα παίρνει κάθε χρόνο απ' τον Ολυμπιακό ο διεθνής μέσος δεν έγινε γνωστό, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός Έλληνας άσος θα παίρνει τα διπλά λεφτά, σε σύγκριση με αυτά που προβλέπονταν στην προηγούμενη συμφωνία των δύο πλευρών.

Θα πρέπει εδώ βέβαια να σημειωθεί ότι εκτός απ' τον Φορτούνη νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε και ο Μπουχαλάκης. Χρήζει μάλιστα ιδιαίτερης μνείας η πληροφορία πως ο Μάρκο Σίλβα ποντάρει πολλά πάνω του για τη νέα σεζόν όπως έκανε και πέρυσι, αλλά το ζήτημα είναι να μείνει ο παίκτης μακριά από τους τραυματισμούς που του στέρησαν πέρυσι την ευκαιρία να είναι βασικός στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x