Με τη Μίλαν να προσπαθεί να βρει λίγη από τη χαμένη "αίγλη" του παρελθόντος της, η απόκτηση του Ιγκουαΐν αποτελεί μία κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο 30χρονος Αργεντινός, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στον έτερο επιθετικό των «ροσονέρι», Πάτρικ Κουτρόνε, δηλώνοντας περήφανος που ο 20χρονος Ιταλός τον θεωρεί "μέντορά" του. Παράλληλα, μίλησε και για τη σχέση που έχει με τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στη Μίλαν, Λούκας Μπίλια.

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου καθηγητή για κανέναν» τόνισε αρχικά. «Αν ο Κουτρόνε με βλέπει ως παράδειγμα, τότε αυτό με κάνει υπερήφανο. Αυτό σημαίνει ότι τα έχω πάει καλά στην καριέρα μου. Το να μπορώ να τον βοηθήσω στις προπονήσεις με κάνει χαρούμενο» πρόσθεσε.

«Τον Λούκας Μπίλια τον γνωρίζω αρκετό καιρό από την κοινή μας συνύπαρξη στην εθνική ομάδα της Αργεντινής. Είναι φίλος μου και είμαι χαρούμενος που τον βρήκα εδώ και έχουμε καθημερινή επαφή», δήλωσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ